English
Yкраї́нська
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Користувачам
Положення
Авторський договір
Форма для зовнішніх авторів
Авторська етика
Глосарій
English
Yкраї́нська
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Науково-періодичні видання ОНТУ (ONUT periodicals)
Харчова наука і технологія (Food science and technology)
Том 10 № 2
Переглянути за автором
Том 10 № 2
Постійне посилання зібрання
https://card-file.ontu.edu.ua/handle/123456789/6048
Переглянути
Нові надходження
За датою
За автором
За назвою
За темою
Нові надходження
За датою
За автором
За назвою
За темою
Перегляд Том 10 № 2 за Автор "Т. А. Овсянникова, Л. В. Кричковская"
Перейти
browse.back.all-results
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Налаштування сортування
У порядку збільшення
У порядку зменшення
Документ
ВЛИЯНИЕ МОЛОЧНОЙ КИСЛОТЫ НА КАЧЕСТВО ХЛЕБОБУЛОЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ И ПОТЕРИ МИКРОЭЛЕМЕНТОВ ПРИ ВЫПЕКАНИИ И ХРАНЕНИИ
(
2016
)
Т. А. Овсянникова, Л. В. Кричковская
Детальніше