Група 4ТХ-74
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Група 4ТХ-74 за Автор "Кузнецової Вероніки Ігорівни"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗапровадження виробництва плиткового шоколаду «Люкс» та шоколадних батонів з арахісовою начинкою з застосуванням потоково-механізованих ліній на кондитерській фабриці м. Южне Одеської області(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Технологічне, 2023) Кузнецової Вероніки ІгорівниУ харчовій промисловості України одним із найбільш розвинутих є кондитерський сектор. Нинішні обсяги виробництва в даній сфері дають змогу не лише забезпечувати внутрішній попит на кондитерську продукцію в Україні, а також створюють значний експортний потенціал. Продукцію кондитерського ринку нашої держави можна умовно розподілити на борошняні, шоколадні та цукрові кондитерські вироби. Україні спостерігається збільшення обсягів виробництва основних видів продукції в кондитерській сфері потягом останніх років. У 2019 році вони досягли 58,733 млрд. грн., у тому числі 38,26% припадало на виробництво кондитерських виробів з какао, шоколаду та цукру Кількість учасників на даному ринку перебуває в межах від 200 до 800 виробників за рахунок присутності значної кількості невеликих виробників таких як кондитерські та булочні заклади, хоча основною діяльністю цих підприємств не вважається виробництво кондитерських виробів. Найбільші гравці українського ринку шоколадних кондитерських виробів: 1. ДП "КОНДИТЕРСЬКА КОРПОРАЦІЯ "РОШЕН" 2. ПрАТ "МОНДЕЛІС УКРАЇНА" 3. ТОВ "Ферреро Україна" 4. ТОВ "АВК КОНФЕКШІНЕРІ" 5. ТОВ "МАЛБІ ФУДС" 6. ПрАТ "ВІННИЦЬКА КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА" 7. ТОВ "ШОКОЛАДНА КОМПАНІЯ "МИР" 8. ПрАТ "КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА "АВК" М. ДНІПРО"