Роботи 2022 року
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Роботи 2022 року за Автор "Кожухар А.О."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументФормування та ефективність використання інноваційного потенціалу ПрАТ «Кременчуцький міськмолокозавод»(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Економічне, 2022) Кожухар А.О.КРБ містить 78 сторінок, 32 таблиці, 3 рисунків, список використаних джерел з 25 найменувань, 7 додатків. Мета даної роботи полягає в вивченні теоретичних та практичних основ формування та управління інноваційним потенціалом підприємства та розроблення рекомендації та пропозиції щодо його вдосконалення на ПрАТ «Кременчуцький міськмолокозавод». Об’єктом дослідження є оцінка інноваційного потенціалу підприємства та механізм його формування. Предметом дослідження є підприємство молокопереробної галузі – ПрАТ «Кременчуцький міськмолокозавод». Завдання роботи полягають у розкритті змісту існуючих підходів до визначення категорії «інноваційний потенціал» та механізмів його формування в умовах промислового підприємства; визначенні місця та складових інноваційного потенціалу підприємства; розгляді особливостей сучасної організаційної системи управління інноваційним потенціалом; дослідження проблем та перспективних напрямів вдосконалення інноваційного потенціалу вітчизняних підприємств; аналізі стану виробничого та інноваційного потенціалу на ПрАТ «Кременчуцький міськмолокозавод»; розробці шляхів вдосконалення інноваційного потенціалу досліджуваного підприємства. За результатами виконаної роботи сформульовані висновки щодо шляхів підвищення ефективності інноваційної діяльності ПрАТ «Кременчуцький міськмолокозавод». Одержані результати можуть бути використані на підприємствах молокопереробної промисловості України.