Роботи 2025 року
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Роботи 2025 року за Автор "Гайдас Вероніка Дмитрівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗапровадження виробництва цукрового печива «Ракета» та затяжного печива «Зоологічне» з застосуванням потоково-механізованих ліній в кондитерському цеху борошняних виробів.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Гайдас Вероніка ДмитрівнаКондитерська промисловість є однією з провідних галузей харчової індустрії, яка задовольняє попит населення на різноманітні солодощі, включаючи шоколад, карамель, цукерки, печиво, торти, мармелад і пастилу. Вона не лише забезпечує споживачів продукцією, але й робить значний внесок в економіку країни — створює робочі місця, стимулює розвиток сировинної бази та сприяє експорту. Сьогодні ця галузь активно змінюється під впливом світових тенденцій у харчуванні, технологічного прогресу та економічної ситуації. Через зростання популярності здорового способу життя змінюються споживчі переваги — все більшого значення набувають корисні солодощі: без цукру, з натуральними інгредієнтами та мінімумом штучних добавок.