151-Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 151-Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології за Автор "Жовтюк Андрій"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ«Автоматизація управління підготовкою до виготовлення ковбасних виробів на підприємстві ПП “Гармаш” та їх збутом»(ОНТУ, кафедра Автоматизації технологічних процесів і робототехнічних систем, 2023) Жовтюк АндрійОбсяг роботи – 89 сторінок, кількість розділів – 9, ілюстрацій – 65, таблиць – 2, джерела по переліку посилань – 12. Технологічний процес – копчення ковбасних виробів у коптильній установці. Мета роботи – розробити веб-додаток який автоматизує керування процесом виготовлення ковбасних виробів та їх збутом та зможе стати вузько спеціалізованою варіацію програми 1С. Методи дослідження – у розділі, присвяченому розробці комплексу моделей бізнес-процесів, застосовувалися методи моделювання, включаючи аналіз організаційної структури, створення процесної моделі, моделювання з використанням нотацій eEPC та BPMN. При розробці бази даних використовувався метод концептуального моделювання даних та розробки структури таблиць. При розробці SCADA-системи використовувалися методи моделювання системи автоматичного регулювання та обміну даними між SCADA та БД Отримані результати – були отримати результати, що включають характеристику підприємства, моделювання бізнес-процесів, розробку системи управління, проектування бази даних, створення веб-додатку та взаємодію з технічними засобами автоматизації. Це сприяє підвищенню ефективності та автоматизації виробництва ковбасних виробів на підприємстві ПП "Гармаш". Область застосування – веб-додаток може бути використаний для автоматизації та оптимізації бізнес-процесів, зв’язаних з вироблення ковбасних виробів