Роботи 2022 року
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Роботи 2022 року за Автор "Виползов Андрій Сергійович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроєктування потоково-механізованих ліній по виробництву хліба Шулявского подового 1,0 кг та батонів міських в/г 0,4 кг в хлібопекарному цеху м. Кодима Одеської області.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Технологічне, 2022) Виползов Андрій СергійовичСьогодні населення України забезпечується хлібом високомеханізованими підприємствами Укрхлібпрому, їх 384 (входять до складу 201 відкритого акціонерного товариства ); Укоопспілки, що об’єднує 558 хлібозаводів; Укрпродспілки, до якої входять 58 хлібозаводів потужністю 10-30 т на добу, а також пекарні, які виробляють від 0,2 до 3 т хлібних виробів на добу. Зі всього об’єму хліба більше 68% виробляють потужні підприємства Укрхлібпрому, 6,9% - Укроперації, 0,8% - Укрпродспілки і 17,2% - пекарні. Останнім часом спостерігається зростання питомої ваги продукції, що виробляють потужні підприємства. Це пов’язано з вищою якістю і конкурентоздатною ціною на виробі цих підприємств. Зниження загального виробництва і споживання хліба населенням в Україні пояснюється погіршенням його економічного становища, підвищення цін на хліб, раціональнім використанням хліба(він використовується лише для харчування), розвиток домашнього хлібопечення і міні-пекарень. Відбулися зміни і в асортименті хлібних виробів. У загальному об’ємі виробництва хліба із суміші житнього обдирного і пшеничного сортового борошна складає 38, із пшеничного борошна І сорту - 29, булочні та здобні вироби - 11, бубличні вироби – 0,5; сухарні – 0,1; інші – 0,6%; Дещо розширюється випуск заварних виді хліба. Значно зменшилось виробництво здобних, бубличних, сухарних виробів, хоча асортимент їх розширився за рахунок розроблення нових видів з поліпшеним складом рецептури.