204-Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 204-Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва за Ключові слова "молоко"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроєкт цеху з переробки молока на продукти із незбираного молока у м. Южний(ОНТУ, кафедра Технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси, 2023) Ткач ДмитроКваліфікаційна робота включає 100 аркушів пояснювальної записки, 5 аркушів графічної частини, 23 таблиці, 29 джерел літератури. В кваліфікаційній роботі бакалавра пропонуються проєкт будівництва цеху переробки молока на продукти із незбираного молока у м. Южний Одеської області. Виявлений вільний залишок сировини у Одеській області дає можливість забезпечити нею виробничу потужність підприємства 84 тонн переробки молока за добу. В умовах воєнного стану в нашій країні розширення асортименту молочних продуктів в Одеському регіоні є доцільним та дасть можливість забезпечити населення області молочними продуктами. В роботі представлені розрахунки сировини і готової продукції, допоміжних матеріалів, обґрунтовані раціональні технологічні схеми первинної обробки та подальшої переробки молока-сировини на продукти із незбираного молока, проведений розрахунок і підбір технологічного устаткування, чисельності робітників, виробничих площ. Кваліфікаційна робота містить розрахунки витрат на виробництво і реалізацію продукції, основних техніко-економічних показників, економічним аналізом, а також заходами щодо забезпечення безпеки і нешкідливості виробничих процесів для робочого персоналу і навколишнього середовища.
- ДокументРозширення ТОВ «Гормолзавод №1» з організацією цеху переробки молока у кисломолочні напої оздоровчого призначення(ОНТУ, кафедра технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси, 2023) Федорчук ДаріяТема кваліфікаційної роботи бакалавра: «Розширення ТОВ «Гормолзавод №1» з організацією цеху переробки молока у кисломолочні напої оздоровчого призначення». Автор: Федорчук Д.В. Керівник: канд. техн. наук, доцент, Скрипніченко Д.М. Кваліфікаційна робота включає 138 сторінок пояснювальної записки, 7 аркушів графічної частини, 51 таблиця, 7 рисунків, 9 додатків, 51 джерело літератури. У розрахунково-пояснювальній записці наведено обґрунтування доцільності розширення підприємства; охарактеризовано вимоги до сировини; обґрунтовано способи виробництва кисломолочних напоїв оздоровчого призначення і описано технологічні процеси; здійснено сировинні розрахунки та підбір обладнання; описані основні заходи щодо забезпечення необхідних санітарно – гігієнічних умов у виробництві; розраховані площі основного та допоміжного виробництва; представлене інженерно-технічне забезпечення підприємства; розрахована техніко-економічна частина; описана безпека та екологічність рішень проекту. Додатки до кваліфікаційної роботи представлені генеральним планом після розширення, схемою напрямку руху сировини після розширення, планом цеху переробки молока в кисломолочні напої оздоровчого призначення, технологічними схемами виробництва продукції, техніко-економічними показниками виробництва продукції, графіком організації технологічного обладнання та специфікацією обладнання. Мета кваліфікаційної роботи бакалавра: теоретично обґрунтувати технологічні процеси переробки молока в кисломолочні напої оздоровчого призначення; скласти технологічні схеми в апаратурному виконанні; накреслити графік організації технологічних процесів виробництва продуктів; спроектувати цех з виробництва кисломолочних напоїв оздоровчого призначення.