204-Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 204-Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва за Ключові слова "курчата копчені"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРОЗРОБКА ЦЕХУ ПО ВИРОБНИЦТВУ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ ІЗ М’ЯСА ПТИЦІ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ(ОНТУ, Технології м`яса, риби і морепродуктів, 2023) Мішина МирославаКваліфікаційна робота включає сторінок пояснювальної записки, 5 аркушів графічноїчастини, таблицю, додатки, 20 джерел літератури. У кваліфікаційній роботі здійснено розрахунки розробки цеху з виробництва кулінарних виробів курчата запечені, курчата копчені та котлети смажені заморожені з м'яса птиці потужністю 15 т / см. Аналіз техніко-економічної ситуації району, області показав, що розробка даного цеху можливо і доцільно. Зроблені розрахунки сировини і готової продукції, виробничих площ, вибір і розрахунок технологічного обладнання, підбір технологічних схем. Виконано архітектурно-будівельні розрахунки, а також розрахунки інженернерно-технологічного забезпечення підприємства. В кваліфікаційній роботі представлені розрахунки сировини і готової продукції, допоміжних матеріалів, обґрунтовано технологічні схеми по виробництву кулінарних виробів з м’яса птиці, проведений розрахунок і підбір технологічного устаткування, чисельності робітників, виробничих площ. Здійснено техніко-економічні розрахунки, в яких показано можливість і доцільність розробки цеху по виробництву кулінарних виробів з м'яса птиці в Одеській області. КРБ