204-Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 204-Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва за Ключові слова "бойня"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ«Будівництво бойні для тваринницького комплексу потужністю 25 тисяч голів великої рогатої худоби на рік»(ОНТУ, кафедра Технології м’яса, риби і морепродуктів, 2023) Бурлака ВладиславРозроблено проект бойні для тваринницького комплексу потужністю 25 тисяч голів великої рогатої худоби на рік. Крім того, запроектовано цех з переробки субпродуктів м'якотних, м'ясо-кісткових, слизових та шерстних. Підібрані технологічні схеми дозволяють досягти організованості на підприємстві, підтримувати санітарні норми, скоротити використання робочої сили та отримати якісний та безпечний продукт. При доборі обладнання враховувалися сучасні тенденції у м'ясній промисловості. Тому, у цій роботі передбачені повністю укомплектовані лінії для забою та переробки ВРХ, а також лінії з обробки субпродуктів. Високотехнологічні, роботизовані лінії дозволяють швидко та якісно провести процес забою тварин, збирання харчової крові та інші технологічні операції. Отримане м'ясо та інші продукти забою мають високу якість також за рахунок ветеринарного контролю тварин і безперервного контролю під час кожного технологічного процесу. У проекті багато уваги приділено охороні праці та безпеці робітників. Також враховувався вплив відходів бійні на навколишнє середовище та зроблено кроки щодо зменшення навантаження на природу.