073-Менеджмент
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 073-Менеджмент за Автор "ДРАЧЕНКО, КАТЕРИНА"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУправління змінами як фактор стабілізації діяльності підприємства ресторанного бізнесу(ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики, 2021) ДРАЧЕНКО, КАТЕРИНАУ кваліфікаційній магістерській роботі розглянуто напрями управління змінами як фактор стабілізації діяльності підприємства ресторанного бізнесу. У першому розділі систематизовано сутність, методи, чинники змін на підприємстві, розглянуто етапи процесу управління змінами та охарактеризовано особливості формування стратегії змін на підприємствах. У другому розділі проаналізований стан та тенденції розвитку ресторанного бізнесу, оцінено фінансово-господарську діяльність підприємства ресторанного бізнесу та наведений аналіз управління змінами. У третьому розділі викладені пропозиції щодо управління змінами підприємства ресторанного бізнесу. Він містить положення щодо розробки рекомендацій по удосконаленню управління змінами підприємств ресторанного бізнесу, дослідження системи оціночних показників управління змінами на підприємстві ресторанного бізнесу та оцінку ефективності заходів з удосконалення управління змінами кафе «П’єр».