Забезпечення якості вищої освіти : [653] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 653
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Сучасні виклики формування компетенцій фахівців хлібопекарської галузіХвостенко, К. В.; Соколова, Н. Ю.; Чабан, А. Б.
2021На часі впровадження у навчальний процес проєктування сучасних кукурудзо-калібрувальних заводівСтрахова, Т. В.; Борта, А. В.
2021Проєктуємо сучасні зерносушаркиСтанкевич, Г. М.; Страхова, Т. В.; Борта, А. В.
2021Шляхи покращення практичної підготовки як чинник підвищення конкурентоспроможності випускників ОНАХТ на ринку праціШалений, В. А.; Соколовська, О. Г.; Валевська, Л. О.
2021Сучасні вимоги до підготовки фахівців для індустрії гостинностіЛебеденко, Т. Є.; Солоницька, І. В.; Новічкова, Т. П.
2021Роль навчальної дисципліни "Основи наукових досліджень" у формуванні майбутніх фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології» ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Науменко, К. І.
2021Роль профільної практичної підготовки у формуванні професійних компетенцій майбутніх фахівців-експертів з технологічної експертизи та безпеки харчової продукціїАнтіпіна, О. О.; Гураль, Л. С.
2021Особливості використання довідникової інформації з теплофізичних властивості речовин при викладанні фахових дисциплін студентам спеціальностей 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», 142 «Енергетичне машинобудування» та 144 «Теплоенергетика»Хлієва, О. Я.
2021Використання принципів soft skills при розгортанні тренінгових платформБодюл, О. С.; Борцова, Ю. В.; Бойцова, О. С.
2021Роль soft skills у підготовці здобувачів вищої освітиСавченко, Т. В.
2021Організація самостійної роботи з дисципліни бізнес плануванняБровкіна, Ю. О.
2021Заходи по вирішенню проблем підготовки кадрів для харчової галузіМакарова, О. В.; Котузаки, О. М.; Іоргачова, К. Г.
2021Зміст освітньої програми як запорука забезпечення конкурентоспроможності випускників на ринку праціГолубьонкова, О. О.; Соколюк, К. Ю.; Брайко, М. Г.
2021Професійна компетентність випускників ЗВО при формуванні конкурентоспроможності на ринку праціОвсянникова, Л. К.; Орлова, С. С.
2021«Проявляти повагу до індивідуального і культурного різноманіття»: значення програмного результату та особливості його досягнення студентами спеціальності 242 «Туризм»Орлова, М. Л.; Шекера, С. С.
2021Особливості бухгалтерського обліку в бюджетних установах: методичний підхідІванченкова, Л. В.
2021Розвиток бухгалтерського обліку в системі забезпечення якості вищої освітиІванченкова, Л. В.; Ткачук, Г. О.; Скляр, Л. Б.; Іванченков, В. С.
2021Статистичні прийоми в економічному аналізіАнтонюк, О. П.; Ступницька, Т. М.; Баранюк, Х. О.
2021Важливість викладання дисципліни «Бізнес планування в сфері гостинності» для магістрів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»Іванченкова, Л. В.; Скляр, В. Ю.
2021Future tourism industry professionals’ cross-cultural communicative competence development at foreign language tutorialsShepel, M.; Tretiak, V.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 653