Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.004 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Метод критичного мислення в курсі «Проектування підприємств галузі з основами САПР з КП»Манолі, Т. А.; Нікітчіна, Т. І.; Баришева, Я. О.
2019«Предметний» КВВ як інтерактивний метод навчання дисципліни «Технології харчових виробництв»Палвашова, Г. І.; Нікітчіна, Т. І.; Доценко, Н. В.
2020Формування професійних компетенційНікітчіна, Т. І.; Манолі, Т. А.; Баришева, Я. О.
2020Використання інтерактивних форм навчання при підготовки студентів з дисциплін «Технологія галузі», «Загальна технологія та технологія галузі», «Технологія виробництва товарів», «Технологія переробки вторинної сировини»Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.; Нікітчіна, Т. І.; Манолі, Т. А.
2020Посилення самостійної роботи в курсі «Технологія консервної галузі»Верхівкер, Я. Г.; Нікітчіна, Т. І.; Мирошніченко, О. М.
2021Модель компетенцій як інструмент для успішного формування профілю фахівця в ОНАХТНікітчіна, Т. І.; Манолі, Т. А.; Баришева, Я. О.
2021Електронні підручники: переваги і проблемні питанняАгунова, Л. В.; Нікітчіна, Т. І.; Манолі, Т. А.
2021Компетентнісний підхід у формуванні вищої товарознавчої освітиМанолі, Т. А.; Памбук, C. А.; Нікітчіна, Т. І.