Skip navigation
Home
Guide
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
For users
Regulations of the Repository
Indexing
Copyright
Form for external authors
Author ethics
Glossary
Language
English
українська
Sign in:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
card-file
Search
Search:
All of DSpace
Науково-періодичні видання ОНТУ (ONTU periodicals)
Автоматизація технологічних та бізнес-процесів (Automation of technological and business processes)
Економіка харчової промисловості (Food industry economics)
Зернові продукти і комбікорми (Grain products and mixed fodder`s)
Наукові праці (Scientific works)
Праці міжнародного геометричного центру (Proceedings of the International Geometry Center)
Харчова наука і технологія (Food science and technology)
Холодильна техніка та технологія (Refrigeration engineering and technology)
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 312 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
2
3
4
...
32
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2019
ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ФІЗІОЛОГІЇ ГОДІВЛІ МОЛОДНЯКА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПТИЦІ
Алла Василівна Макаринська, Ніна В'ячеславівна Ворона
2019
ОЦІНКА ФРАКЦІЙ ВИСІВОК ПШЕНИЦІ ЯК ОБ’ЄКТІВ БІОТЕХНОЛОГІЧНОЇ ПЕРЕРОБКИ
Микола Георгійович Бужилов, Леонід Вікторович Капрельянц, Лілія Георгіївна Пожіткова
2019
СТАН ТА РЕЗУЛЬТАТИ ТОРГІВЛІ АГРОПРОДОВОЛЬЧИМИ ТОВАРАМИ МІЖ УКРАЇНОЮ І ЄВРОПЕЙСЬКИМ СОЮЗОМ
П. О. Антонюк, О. П. Антонюк, Т. М. Ступницька, Л. М. Головаченко
2019
ВІДТВОРЮВАЛЬНИЙ МЕХАНІЗМ СТИМУЛЮВАННЯ РОЗВИТКУ УКРАЇНСЬКОГО РИНКУ ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ
О. В. Нікішина, О. М. Муратов
2019
СИСТЕМНИЙ ПІДХІД ДО ПІДВИЩЕННЯ ОСОБИСТОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ СУЧАСНОГО КЕРІВНИКА
Н. М. Корсікова, В. М. Череватий
2019
ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРСПЕКТИВ РОЗВИТКУ РИНКУ РЕКЛАМИ В УКРАЇНІ
І. В. Мунтян
2019
FORMATION OF LEADERSHIP QUALITIES AND SOCIAL RESPONSIBILITY OF THE MODERN MANAGER IN ODESSA NATIONAL ACADEMY OF FOOD TECHNOLOGIES
O. Kalaman, O. Kananykhina, A. Solovey, P. Beznis
2019
THE INNOVATIVE WAY OF OVERCOMING OF FOOD INDUSTRY ENTERPRISES PROBLEMS
H. Nemchenko
2019
STRATEGIC DIRECTIONS OF SUSTAINABLE AND INCLUSIVE DEVELOPMENT OF THE AGRI-FOOD SPHERE
V. Samofatova
2019
PERSPECTIVES OF THE USE OF PLANT RAW MATERIAL EXTRACTS FOR STORAGE OF TOMATOES
A. Dubinina, T. Letuta, T. Frolova, H. Seliutina, O. Hapontseva
Review
Author
3
M.B. Kravchenko
2
Antonio Kumpera
2
А. К. Сандлер, А...
2
А. М. Радченко, ...
2
В. М. Тонконогий...
1
A. Antonova, O. ...
1
A. BABKOV, М. ZH...
1
A. BOCHKOVSKYI, ...
1
A. Borta, M. Zhe...
1
A. Dubinina, T. ...
.
next >
Has File(s)
312
false