Skip navigation
Home
Guide
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
For users
Regulations of the Repository
Indexing
Copyright
Form for external authors
Author ethics
Glossary
Language
English
українська
Sign in:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
card-file
Search
Search:
All of DSpace
Науково-періодичні видання ОНТУ (ONTU periodicals)
Автоматизація технологічних та бізнес-процесів (Automation of technological and business processes)
Економіка харчової промисловості (Food industry economics)
Зернові продукти і комбікорми (Grain products and mixed fodder`s)
Наукові праці (Scientific works)
Праці міжнародного геометричного центру (Proceedings of the International Geometry Center)
Харчова наука і технологія (Food science and technology)
Холодильна техніка та технологія (Refrigeration engineering and technology)
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 142 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
3
4
...
15
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2016
МОДЕЛЮВАННЯ І ОБҐРУНТУВАННЯ РОБОЧОГО ПРОЦЕСУ ПЛАСТИФІКАТОРА ВВ-ПМЛ
В. А. Хомічук,, О. І. Бескровний, В. В. Макаринський
2016
МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСУ ПЕРЕРОБКИ ПЛОДІВ КІСТОЧКОВИХ КУЛЬТУР У СВІЖОМУ СТАНІ НА ПЕРФОРОВАНІЙ ПОВЕРХНІ В ПОЛІ ВІДЦЕНТРОВАНИХ СИЛ
М. І. Кепін
2016
ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСУ ОБСМАЖУВАННЯ КАРТОПЛЯНИХ ЧІПСІВ
О. А. Коваленко, В. М. Ковбаса, Б. В. Гребень, В. Ю. Нагорний, Т. М. Купріянова
2016
ТЕХНОЛОГІЯ ПІСОЧНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ПОРОШКОМ ЛИСТЯ ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА ТА БОРОШНОМ «ЗДОРОВ’Я»
Т. М. Поп,
2016
Marketing research in positioning and launching of yoghurt with a balanced chemical composition
M. Mardar, N. Tkachenko, A. Lilishentseva, H. Burlaka
2016
Edible coating as factor of preserving freshness and increasing biological value of gingerbread cakes
О. Shulga, А. Chorna, L. Аrsenieva
2016
TECHNOLOGICAL ASPECTS OF PRODUCTION OF THE CANDIED FRUITS FROM NON-TRADITIONAL RAW MATERIAL
I. R. Belenkaya, Ya. A. Golinskaya
2016
THE RESEARCH OF THE AMOUNT OF HEAVY METALS AND NITROSO COMPOUNDS IN CONCENTRATED TOMATO PRODUCTS
V.V. Shutyuk
2016
Study of cryoprotectors effect on oxidation processes at storage of frozen halffinished products
O. Glushkov
2016
ШРОТ НАСІННЯ ЛЬОНУ В ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
В.І. Дробот, О.П. Іжевська, Ю. В. Бондаренко
Review
Author
2
О. В. Нікішина
1
A. L. Nikiforo, ...
1
A. M. Kulia
1
A. S. Popov
1
A. V. Denisenko,...
1
A. V. Khobin, M....
1
Alexander Dorosh...
1
C. А. Воинова
1
C. Ю. МИКОЛЕНКО,...
1
E. V. Lukyanchuk...
.
next >
Has File(s)
142
false