Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 45 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Комбіновані біфідо-напої зі збалансованим хімічним складом – продукти для здорового харчуванняТкаченко, Н. А.
2016Обґрунтування параметрів зберігання низькокалорійних майонезів, збагачених комплексами синбіотиківТкаченко, Н. А.; Маковська, Т. В.
2016Дослідження реологічних властивостей майонезного соусу оздоровчого призначенняМаковська, Т. В.; Ткаченко, Н. А.
2016Фізіологічно-функціональні харчові інгредієнти у технологіях кисломолочних продуктів для людей, схильних до артеріальної гіпертензіїОкуневська, С. О.; Ткаченко, Н. А.; Назаренко, Ю. В.
2016Технологія питних сироваткових напоїв оздоровчого призначенняТкаченко, Н. А.; Вікуль, С. І.; Мельник, К. О.
2016Біологічна цінність паст білкових дитячого харчуванняТкаченко, Н. А.; Українцева, Ю. С.
2017Використання гідролізованих сироваткових білків у пудрі для обличчя з anti-age властивостямиТкаченко, Н. А.; Дец, Н. О.; Дюдіна, І. А.; Ланженко, Л. О.; Скрипніченко, Д. М.; Дрозд, Є. С.
2016Напрямки виробництва комбінованих кисломолочних продуктів з пробіотичними властивостями і збалансованим складом харчових нутрієнтівТкаченко, Н. А.; Копійко, А. В.; Лукіна, Л. А.; Дідик, О. В.
2017Технології низькожирних біфідовмісних спредів зі збалансованим жирнокислотним складомТкаченко, Н. А.; Ізбаш, Є. О.; Касьянова, А. Ю.
2016Технологічні основи виробництва м’яких сирів з пробіотичними властивостямиСкрипніченко, Д. М.; Ткаченко, Н. А.