Skip navigation
Home
Guide
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
For users
Regulations of the Repository
Indexing
Copyright
Form for external authors
Author ethics
Glossary
Language
English
українська
Sign in:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
card-file
Search
Search:
All of DSpace
Наукові доробки ОНТУ (ONTU scientific researches)
Дисертаційний фонд (Dissertations)
Довідкова література (Reference literature)
Матеріали конференцій (Conference materials)
Монографії (Monographs)
Навчальна література (Educational literature)
Газета "Технолог" ("Technologist" newspaper)
Презентації (Presentations)
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 45 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
4
...
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Комбіновані біфідо-напої зі збалансованим хімічним складом – продукти для здорового харчування
Ткаченко, Н. А.
2016
Обґрунтування параметрів зберігання низькокалорійних майонезів, збагачених комплексами синбіотиків
Ткаченко, Н. А.
;
Маковська, Т. В.
2016
Дослідження реологічних властивостей майонезного соусу оздоровчого призначення
Маковська, Т. В.
;
Ткаченко, Н. А.
2016
Фізіологічно-функціональні харчові інгредієнти у технологіях кисломолочних продуктів для людей, схильних до артеріальної гіпертензії
Окуневська, С. О.
;
Ткаченко, Н. А.
;
Назаренко, Ю. В.
2016
Технологія питних сироваткових напоїв оздоровчого призначення
Ткаченко, Н. А.
;
Вікуль, С. І.
;
Мельник, К. О.
2016
Біологічна цінність паст білкових дитячого харчування
Ткаченко, Н. А.
;
Українцева, Ю. С.
2017
Використання гідролізованих сироваткових білків у пудрі для обличчя з anti-age властивостями
Ткаченко, Н. А.
;
Дец, Н. О.
;
Дюдіна, І. А.
;
Ланженко, Л. О.
;
Скрипніченко, Д. М.
;
Дрозд, Є. С.
2016
Напрямки виробництва комбінованих кисломолочних продуктів з пробіотичними властивостями і збалансованим складом харчових нутрієнтів
Ткаченко, Н. А.
;
Копійко, А. В.
;
Лукіна, Л. А.
;
Дідик, О. В.
2017
Технології низькожирних біфідовмісних спредів зі збалансованим жирнокислотним складом
Ткаченко, Н. А.
;
Ізбаш, Є. О.
;
Касьянова, А. Ю.
2016
Технологічні основи виробництва м’яких сирів з пробіотичними властивостями
Скрипніченко, Д. М.
;
Ткаченко, Н. А.
Review
Author
10
Чагаровський, О. П.
6
Ланженко, Л. О.
6
Севастьянова, О. В.
5
Дец, Н. О.
5
Климентьєва, І. О.
4
Копійко, А. В.
4
Котляр, Є. О.
4
Кручек, О. А.
4
Маковська, Т. В.
3
Вікуль, С. І.
.
next >
Subject
3
дистанційне навч...
3
навчальний процес
2
борошно спельти
2
гідроліз білків
2
дитяче харчування
2
заквасочные комп...
2
заквашувальні ко...
2
здорове харчування
2
математичне моде...
2
молочна сироватка
.
next >
Date issued
10
2016
9
2018
7
2022
6
2020
5
2017
4
2019
2
2021
1
2013
1
2015
Has File(s)
45
true