Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 46 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Інноваційні технології галузі та методологія наукових дослідженьСалавеліс, А. Д.; Тележенко, Л. М.; Дідух, Г. В.; Козонова, Ю. О.
2017Шляхи використання лецитину в харчуванніКолесніченко, С. Л.; Тележенко, Л. М.
2017Розробка технологій страв та кулінарних виробів на основі зерна полбиТележенко, Л. М.; Савенко, А. А.
2012Вода – найважливійший компонент оздоровчого харчуванняТележенко, Л. М.; Атанасова, В. В.
2017Дипломне проектування в умовах дистанційного навчанняКалугіна, І. М.; Тележенко, Л. М.; Салавеліс, А. Д.
2018Освітньо-професійні програми підготовки фахівців з ресторанного бізнесуТележенко, Л. М.; Золотовська, О. В.; Кашкано, М. А.
2017Розвиток по спіралі чи «Гордіїв вузол» технології харчування?Тележенко, Л. М.; Золовська, О. В.
2018Емульсійні композиції для здорового харчуванняКолесніченко, С. Л.; Тележенко, Л. М.
2018Здорове харчування: практичні рекомендаціїТележенко, Л. М.; Дзюба, Н. А.; Кашкано, М. А.
2019Удосконалення технологій вилучення фітокомпонентівТележенко, Л. М.; Бурдо, А. К.; Чебан, М. М.