Skip navigation
Home
Guide
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
For users
Regulations of the Repository
Indexing
Copyright
Form for external authors
Author ethics
Glossary
Language
English
українська
Sign in:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
card-file
Search
Search:
All of DSpace
Наукові доробки ОНТУ (ONTU scientific researches)
Дисертаційний фонд (Dissertations)
Довідкова література (Reference literature)
Матеріали конференцій (Conference materials)
Монографії (Monographs)
Навчальна література (Educational literature)
Газета "Технолог" ("Technologist" newspaper)
Презентації (Presentations)
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 46 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
4
...
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Інноваційні технології галузі та методологія наукових досліджень
Салавеліс, А. Д.
;
Тележенко, Л. М.
;
Дідух, Г. В.
;
Козонова, Ю. О.
2017
Шляхи використання лецитину в харчуванні
Колесніченко, С. Л.
;
Тележенко, Л. М.
2017
Розробка технологій страв та кулінарних виробів на основі зерна полби
Тележенко, Л. М.
;
Савенко, А. А.
2012
Вода – найважливійший компонент оздоровчого харчування
Тележенко, Л. М.
;
Атанасова, В. В.
2017
Дипломне проектування в умовах дистанційного навчання
Калугіна, І. М.
;
Тележенко, Л. М.
;
Салавеліс, А. Д.
2018
Освітньо-професійні програми підготовки фахівців з ресторанного бізнесу
Тележенко, Л. М.
;
Золотовська, О. В.
;
Кашкано, М. А.
2017
Розвиток по спіралі чи «Гордіїв вузол» технології харчування?
Тележенко, Л. М.
;
Золовська, О. В.
2018
Емульсійні композиції для здорового харчування
Колесніченко, С. Л.
;
Тележенко, Л. М.
2018
Здорове харчування: практичні рекомендації
Тележенко, Л. М.
;
Дзюба, Н. А.
;
Кашкано, М. А.
2019
Удосконалення технологій вилучення фітокомпонентів
Тележенко, Л. М.
;
Бурдо, А. К.
;
Чебан, М. М.
Review
Author
7
Калугіна, І. М.
6
Козонова, Ю. О.
5
Дзюба, Н. А.
5
Колесніченко, С. Л.
5
Салавеліс, А. Д.
5
Чебан, М. М.
3
Атанасова, В. В.
3
Бурдо, А. К.
3
Жмудь, А. В.
3
Кашкано, М. А.
.
next >
Subject
2
екстрагування
2
заклади ресторан...
2
здорове харчування
2
наукові дослідження
2
научные исследов...
2
продукти здорово...
2
підготовка фахівців
2
раціон харчування
2
ресторанний бізнес
2
технологічний ін...
.
next >
Date issued
17
2020 - 2022
28
2010 - 2019
1
2004 - 2009
Has File(s)
46
true