Напрями підвищення ефективності інноваційної діяльності у виноградарстві

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Сутність інноваційного процесу в аграрному секторі полягає у впровадженні інтенсивних методів ведення господарства, які базуються на ефективному виробництві продукції, застосуванні техніки нового покоління, використанні нової кадрової політики з урахуванням накопиченого наукового та інноваційного потенціалу.
Опис
Каламан, О. Б. Напрями підвищення ефективності інноваційної діяльності у виноградарстві / О. Б. Каламан // Зб. тез доп. 76-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-22 квіт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 283-285.
Ключові слова
інноваційна діяльність, виноградарство
Бібліографічний опис