242 - Туризм

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 5 з 101
  • Документ
    Розробка дводенного туру для іноземних туристів на устричну ферму в Миколаївській області
    (ОНТУ, кафедра туристичного бізнесу та рекреації, 2023) Молчановська Дарія
    Робота містить 73 сторінки , 3 таблиці, 31 рисунків, список літератури з 19 найменувань, 4 додатка. Метою виконання роботи є розробка дводенноо туру на устричну ферму, дослідження культури споживання устриць та актуальності і затребуваності устриць в контексті гастрономічного туризму. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження виступає устрична ферма «Ойстервіль». Завданням роботи передбачено дослідини стан та перспективи устричного бізнесу в контексті гастрономічного туризму; - Дослідити організацію устричних ферм; - Дослідити міжнародний досвід ведення дегустаційного бізнесу на устричних фермах; - Проаналізувати туристичну локацію – устрична ферма «Ойсервіль» - Розробити схему маршруту та дводенний тур для іноземних туристів на устричну ферму; - Розробити рекомендації щодо прийому іноземних туристів на устричній фермі; - Проаналізувати умови та способи споживання устриць туристами. За результатами виконаної роботи сформульовані висновки та рекомендації, розроблена програма та маршрут дводенного туру для іноземних, проведено економічні розрахунки. Отримані результатиможуть бути використані туристичними компаніями для розширення послуг. Рік захисту роботи: 2023.
  • Документ
    Розробка та просування гастрономічного туру по барам м. Одеси для іноземних туристів
    (ОНТУ, кафедра туристичного бізнесу та рекреації, 2023) ВАСИЛЕНКО Вікторія
    Робота містить 79 сторінок, 33 рисунки, список літератури з 59 найменувань, 2 додатка. Метою виконання роботи є дослідження індустрії гостинності в м. Одеса, а саме закладів ресторанного господарства (барів), які можуть виступати об’єктами туристичного бізнесу і бути включені в тематичні туристичні маршрути. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження виступають гастрономічний туризм, бари – як вид закладів ресторанного господарства, сучасні тенденції розвитку барного бізнесу, організація туристичних послуг для іноземних туристів. Завданням роботи передбачено дослідити основні бари м. Одеси, їх послуги та асортимент продукції, навести їх характеристику, врахувати міжнародний досвід розвитку барного бізнесу і її роль у туристичній сфері, розробити гастрономічний тур по барам міста Одеси для іноземних туристів. За результатами виконаної роботи сформульовані висновки та рекомендації, розроблено гастрономічний тур та маршрут туру, проведено економічні розрахунки. Одержані результати можуть бути використані барами для популяризації закладів та туристичних підприємств. Рік захисту роботи 2023.
  • Документ
    Розробка та просування винного туру у Франції
    (ОНТУ, кафедра туристичного бізнесу та рекреації, 2023) БАБІЙ Любов
    Робота містить 86 сторінок, 2 таблиць, 22 рисунків, список літератури з 26 найменувань, 2 додатків. Метою виконання роботи є створення проєкту винного туру, який врахує не лише відомі виноробні регіони, але й менш відомі, але цікаві локації. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження виступає винний туризм як аутентична характеристика Франції. Завданням роботи передбачено створення винного туру до Франції. За результатами виконаної роботи сформульовані висновки доцільності спроєктованого туру та можливість його реалізації на практиці. Одержані результати можуть бути використані для впровадження розробленого туру в освітній процес ОНТУ. Рік захисту роботи 2023.
  • Документ
    Проект Дунайського винного маршруту
    (ОНТУ, кафедра туристичного бізнесу та рекреації, 2023) Баранова Єлизавета
    Робота містить 60 сторінок, 7 рисунків, 1 таблицю, список літератури з 24 найменувань, 2 додатки. Метою виконання роботи є дослідження існуючого виноробного Дунайського регіону і його історії, розробка та розширення винного Королівського шляху Віа Реджіа з приєднанням нових локацій - Фрумушика Нова, Петропавлівка і Аккерманська вежа в Білгород-Дністровському. Об'єктом аналізу, дослідження і узагальнення є історичні дані про Дунайський винний регіон та Королівський шлях Віа Реджіа, що проходить через нього. Завданням роботи є: – узагальнення отриманих знань про винний напрям туризму; – дослідження історичних даних про Дунайський край виноробства, поглиблення у розвиток та культуру даного винного регіону; – вивчення усіх тонкощів Королівського шляху Віа Реджіа; – розробка розширення наявного винного шляху Віа Реджіа, пропозиції щодо включення нових локацій до маршруту; – аналіз Фрумушики Нової, Петропавлівки та історичної пам'ятки Білгород-Дністровської Аккерманської вежі Одеської області, як запропонованих місць для долучення їх до існуючого шляху; – прокладення запропонованого маршруту на карті; – надання пропозиції щодо розвитку винного туризму досліджуваних територій. За результатом проведеної та виконаної роботи сформульовані варіанти просування та розширення винного туризму Дунайського регіону. Пропозиції розширення наявного винного шляху Віа Реджіа з долучанням нових локацій наших виноробних країв, представлений маршрут на карті. Підведені підсумки. Одержані результати можуть стати втіленим у життя новим винним маршрутом на наших територіях, що приваблюватиме туристів зі всього світу Рік захисту роботи: 2023.
  • Документ
    Розробка авторської винно-туристичної програми в Болгарії
    (ОНТУ, кафедра туристичного бізнесу та рекреації, 2023) Аршакян Альберт
    Робота містить 79 сторінок, 19 рисунків, список літератури з 27 найменуваня, 2 додатки. Метою виконання роботи є є вивчення можливостей розвитку винного туризму в одному з регіонів Болгарії а саме в регіоні Бургас, на прикладі створення авторської винно-туристичної програми. Об'єктом дослідження сама Болгарія як туристичний напрямок. Предметом дослідження є розробка вино-туристичної програми в Болгарії. Завданнями теми виступають: визначити поняття винного туризму, проаналізувати виноградарство та виробництво вина в Болгарії, дати характеристику виноробням в Болгарії, визначити профіль споживача винного туризму, створити авторську винно-туристичну програму, розрахувати вартість програми, надати рекомендації щодо просування програми. За результатами виконаної роботи сформульовані висновки про актуальність теми, розроблено вино-туристичну програму в Болгарії. Одержані результати можуть бути використані в освітній діяльності та суб’єктами туристичної сфери. Рік захисту роботи 2023