07 - Управління та адміністрування

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 5 з 54
  • Документ
    Фінансові результати діяльності ЗАТ «Одесакондитер»: облік та аналіз
    (ОНТУ, кафедра обліку та аудиту, 2023) Каразамфір Тетяна Іллівна
    В кваліфікаційній роботі було проведено вивчення теоретичних основ обліку та аналізу фінансових результатів діяльності, проведений аналіз основних показників діяльності підприємства та фінансових результатів діяльності ЗАТ «Одесакондитер», також був досліджений стан бухгалтерського обліку та обліку фінансових результатів у ЗАТ «Одесакондитер». Проведені в кваліфі-каційній роботі дослідження були спрямовані на розробку певних пропозицій, щодо вдосконалення організації обліку фінансових результатів діяльності. У першому розділі кваліфікаційної роботи були розглянуті питання еко-номічної сутності обліку фінансових результатів. У другому розділі роботи ро-зглядається аналіз основних фінансово-економічних показників діяльності ЗАТ «Одесакондитер» за 2020-2021 рр. та проведений аналіз фінансових ре-зультатів діяльності ЗАТ «Одесакондитер» за 2020-2021 рр. В третьому розділі було розглянуто організацію бухгалтерського обліку та обліку фінансових ре-зультатів діяльності ЗАТ «Одесакондитер». У висновках вказуються результати проведених досліджень з питань об-ліку та аналізу фінансових результатів діяльності ЗАТ «Одесакондитер» та ре-комендації, які дозволять вдосконалити бухгалтерський облік та облік фінансових результатів діяльності, а також пропозиції щодо підвищення ефективно-сті діяльності підприємства.
  • Документ
    «Обліково-аналітичне забезпечення внутрішньогосподарського контролю фінансових результатів в АТ «Одеський консервний завод дитячого харчування»
    (ОНТУ, кафедра цифрових технологій фінансових операцій, 2022) Яценко, Наталя
    А Н О Т А Ц І Я випускної роботи на тему: «Обліково-аналітичне забезпечення внутрішньогосподарського контролю фінансових результатів в АТ «Одеський консервний завод дитячого харчування». Метою даної випускної роботи є розкриття методико-теоретичних положень, пов’язаних з організацією обліково-аналітичного забезпечення контролю фінансових результатів підприємства. Перший розділ присвячений вивченню теоретичних положень формування фінансових результатів діяльності підприємства та організації їх обліково-аналітичного забезпечення й внутрішньогосподарського контролю. У другому розділі проведено аналіз результатів фінансово-економічної діяльності підприємства АТ «Одеський консервний завод дитячого харчування». Третій розділ розкриває особливості практики формування облікового забезпечення фінансових результатів на прикладі підприємства. За результатами досліджень, проведених у випускній роботі, зроблено висновки та висунуто пропозиції щодо вдосконалення організації та методики обліку та внутрішньогосподарського контролю результатів діяльності на підприємстві. Випускна робота містить: текстової частини – 98 стор., 30 таблиць, 12 рисунків, 6 додатків.
  • Документ
    «Облік і внутрішньогосподарський контроль доходів і фінансових результатів в ПрАТ «Одесавинпром»
    (ОНТУ, кафедра цифрових технологій фінансових операцій, 2022) Чабан, Юлія
    А Н О Т А Ц І Я кваліфікаційної роботи на тему: «Облік і внутрішньогосподарський контроль доходів і фінансових результатів в ПрАТ «Одесавинпром» Метою даної кваліфікаційної роботи є вивчення методико-теоретичних положень, пов’язаних з організацією обліку й внутрішньогосподарського контролю доходів та фінансових результатів діяльності підприємства. Перший розділ присвячений вивченню теоретичного базису організації фінансового бухгалтерського обліку й внутрішньогосподарського контролю доходів та фінансових результатів в Україні. У другому розділі наведено економічний аналіз фінансово-економічної діяльності та аналіз фінансових результатів за даними підприємства ПрАТ «Одесавинпром». Третій розділ розкриває особливості практики обліку доходів та фінансових результатів на прикладі підприємстві. За результатами досліджень кваліфікаційній роботі, зроблено висновки та пропозиції щодо вдосконалення організації обліку та контролю доходів та фінансових результатів на підприємстві. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 68 стор., 35 таблиць , 7 рисунків.
  • Документ
    Обліково-аналітичне забезпечення експортно-імпортних операцій підприємства харчової промисловості на прикладі ПрАТ «Одесавинпром»
    (ОНТУ, кафедра цифрових технологій фінансових операцій, 2022) Сарабєй, Анастасія
    А Н О Т А Ц І Я кваліфікаційної роботи на тему: Обліково-аналітичне забезпечення експортно-імпортних операцій підприємства харчової промисловості на прикладі ПрАТ «Одесавинпром» Метою даної кваліфікаційної роботи є розкриття методико-теоретичних положень, пов’язаних з організацією обліково-аналітичного забезпечення експортно імпортних операцій підприємства. Перший розділ присвячений вивченню теоретичних основ організації обліку й внутрішньогосподарського контролю експортно-імпортних операцій та організації їх обліково-аналітичного забезпечення. У другому розділі наведено результати фінансово-економічного аналізу за даними підприємства ПрАТ «Одесавинпром». Третій розділ розкриває особливості практики формування облікового забезпечення експортно-імпортних операцій на прикладі підприємства. За результатами досліджень, проведених у кваліфікаційній роботі, зроблено висновки та пропозиції щодо вдосконалення організації та методики обліку та контролю на підприємстві. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 72 стор., 15 таблиць , 6 рисунків.
  • Документ
    «Обліково-аналітичне забезпечення валютних операцій підприємства на прикладі ДП «Куліндорівський КХП» державного агентства резерву України»
    (ОНТУ, кафедра цифрових технологій фінансових операцій, 2022) Ніколова, Тетяна
    А Н О Т А Ц І Я кваліфікаційної роботи на тему: «Обліково-аналітичне забезпечення валютних операцій підприємства на прикладі ДП «Куліндорівський КХП» державного агентства резерву України» Метою даної кваліфікаційної роботи є розкриття методико-теоретичних положень, пов’язаних з організацією обліку й контролю валютно-фінансових операцій підприємства, та організацією їх обліково-аналітичного забезпечення. Перший розділ присвячений вивченню теоретичних основ організації обліку й контролю валютно-фінансових операцій підприємства. У другому розділі наведено результати фінансово-економічного аналізу за даними підприємства ДП «Куліндорівський КХП» державного агентства резерву України». Третій розділ розкриває особливості практики бухгалтерського обліку валютно-фінансових операцій на прикладі підприємстві. За результатами досліджень, проведених у кваліфікаційній роботі, зроблено висновки та пропозиції щодо вдосконалення організації обліку та контролю на підприємстві. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 98 стор., 30 таблиць , 12 рисунків.