07 - Управління та адміністрування

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 5 з 17
  • Документ
    «Організація і методика обліку, аналізу та аудиту власного капіталу в акціонерному товаристві (на прикладі ПрАТ «Ізмаїльський виноробний завод»)
    (ОНАХТ, кафедра цифрових технологій фінансових операцій, 2021) Леонова, Вікторія
    А Н О Т А Ц І Я кваліфікаційної роботи на тему: «Організація і методика обліку, аналізу та аудиту власного капіталу в акціонерному товаристві (на прикладі ПрАТ «Ізмаїльський виноробний завод») Метою даної кваліфікаційної роботи є розкриття методико-теоретичних положень, пов’язаних з організацією та методикою обліку, аналізу та аудиту власного капіталу акціонерного товариства. Перший розділ присвячений вивченню теоретичних основ організації обліку та аудиту власного капіталу акціонерного товариства. У другому розділі наведено методику фінансово-економічного аналізу за даними підприємства ПрАТ «Ізмаїльський виноробний завод». Третій розділ розкриває особливості практики обліку складових власного капіталу на підприємстві. Четвертий розділ присвячений дослідженню методичних аспектів аудиту власного капіталу акціонерного товариства За результатами досліджень, проведених у кваліфікаційній роботі, зроблено висновки та пропозиції щодо вдосконалення організації та методики обліку та контролю на підприємстві. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 102 стор., 32 таблиці, 13 рисунків, 1 додаток.
  • Документ
    “Організація і методика обліку, аналізу та аудиту основних засобів (на прикладі ТОВ „Інтертелеком”)
    (ОНАХТ, кафедра цифрових технологій фінансових операцій, 2021) Козаченко, Ганна
    А Н О Т А Ц І Я кваліфікаційної роботи на тему: «Організація і методика обліку, аналізу та аудиту основних засобів (на прикладі ТОВ «Інтертелеком») Метою даної кваліфікаційної роботи є розкриття методико-теоретичних положень, пов’язаних з організацією та методикою обліку, аналізу та аудиту основних засобів на підприємстві. Перший розділ присвячений вивченню теоретичних основ організації обліку основних засобів підприємства. У другому розділі наведено методику фінансово-економічного аналізу за даними підприємства ТОВ «Інтертелеком». Третій розділ розкриває особливості практики бухгалтерського обліку основних засобів на підприємстві. Четвертий розділ присвячений дослідженню організації та методики аудиту операцій з основними засобами на прикладі підприємства. За результатами досліджень, проведених у кваліфікаційній роботі, зроблено висновки та пропозиції щодо вдосконалення організації та методики обліку та аудиту на підприємстві. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 103 стор., 42 таблиці, 6 рисунків, 10 додатків.
  • Документ
    “Організація і методика аудиту публічної інформації акціонерного товариства (на прикладі ПрАТ „Київська кондитерська фабрика „Рошен”)
    (ОНАХТ, кафедра цифрових технологій фінансових операцій, 2021) Живанова, Анастасія
    А Н О Т А Ц І Я кваліфікаційної роботи на тему: «Організація і методика аудиту публічної інформації акціонерного товариства (на прикладі ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен») Метою даної кваліфікаційної роботи є розкриття методико-теоретичних положень, пов’язаних з організацією та методикою аудиту публічної річної інформації акціонерного товариства. Перший розділ присвячений вивченню теоретичних основ організації аудиту публічної інформації акціонерного товариства та складу його річної публічної інформації (звітності). У другому розділі наведено методику фінансово-економічного аналізу за даними підприємства ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен». Третій розділ присвячений дослідженню методичних аспектів аудиту річної інформації акціонерного товариства. За результатами досліджень, проведених у кваліфікаційній роботі, зроблено висновки та висунуто пропозиції щодо вдосконалення організації та методики аудиту в Україні. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 100 стор., 35 таблиць , 7 рисунків , 1 додаток.
  • Документ
    “Організація і методика аудиту та внутрішньогосподарського контролю готової продукції та її реалізації (на прикладі ПрАТ „Ізмаїльський виноробний завод”)
    (ОНАХТ, кафедра цифрових технологій фінансових операцій, 2021) Галиченко, Лілія
    А Н О Т А Ц І Я кваліфікаційної роботи на тему: «Організація і методика аудиту та внутрішньогосподарського контролю готової продукції та її реалізації (на прикладі ПрАТ «Ізмаїльський виноробний завод») Метою даної кваліфікаційної роботи є розкриття методико-теоретичних положень, пов’язаних з організацією та методикою аудиту й внутрішньогосподарського контролю готової продукції та її реалізації, та організацією їх обліково-аналітичного забезпечення. Перший розділ присвячений вивченню теоретичних основ організації аудиту й внутрішньогосподарського контролю готової продукції та її реалізації, та організації їх обліково-аналітичного забезпечення. У другому розділі наведено методику фінансово-економічного аналізу за даними підприємства ПрАТ «Ізмаїльський виноробний завод». Третій розділ розкриває особливості практики формування облікового забезпечення аудиту на прикладі підприємстві. Четвертий розділ присвячений дослідженню методичних аспектів незалежного аудиту готової продукції. За результатами досліджень, проведених у кваліфікаційній роботі, зроблено висновки та пропозиції щодо вдосконалення організації та методики обліку та контролю на підприємстві. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 98 стор., 30 таблиць, 12 рисунків, 6 додатків.
  • Документ
    «Організація і методика обліку, аналізу та аудиту заробітної плати і пов’язаних з нею розрахунків (на прикладі ТОВ ”СПЕЦ-КЛІМАТ-КОНТРОЛЬ”)»
    (ОНАХТ, кафедра цифрових технологій фінансових операцій, 2021) Шоман, Олександра
    А Н О Т А Ц І Я кваліфікаційної роботи на тему: «Організація і методика обліку, аналізу та аудиту заробітної плати і пов’язаних з нею розрахунків (на прикладі ТОВ ”СПЕЦ-КЛІМАТ-КОНТРОЛЬ”)» В кваліфікаційні роботі було проведено вивчення теоретичних основ обліку розрахунків з оплати праці, проведений аналіз основних показників діяльності підприємства та його активів, досліджений стан бухгалтерського обліку, а також обліку, аналізу та контролю розрахунків з оплати праці у ТОВ «СПЕЦ-КЛІМАТ-КОНТРОЛЬ». Проведені вкваліфікаційні роботі дослідження спрямовані на розробку певних пропозицій, щодо вдосконалення організації обліку витрат праці та її оплати. Робота складається із вступу, чотирьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків. У першому розділі кваліфікаційної роботи розглянуто теоретичні основи обліку і контролю витрат праці та її оплати. У другому розділі роботи розглядається економічний аналіз діяльності ТОВ «СПЕЦ-КЛІМАТ-КОНТРОЛЬ» за 2017-2018 р.р. з поглибленим аналізом складу, структури та динаміки витрат на виробництво. У третьому розділі розглянуто організацію бухгалтерського обліку, облік та контроль витрат праці та її оплати у ТОВ «СПЕЦ-КЛІМАТ-КОНТРОЛЬ». У четвертому розділі досліджується методика аудиту,організаційно- методичні аспекти та документування результатів аудиту. У висновках вказуються результати проведених досліджень з питань обліку та аналізу діяльності ТОВ «СПЕЦ-КЛІМАТ-КОНТРОЛЬ» та рекомендації, які дозволять вдосконалити бухгалтерський облік та облік витрат праці та її оплати, а також пропозиції щодо позбавлення негативних явищ та факторів, що погіршують стан витрат, що призводить до покращення діяльності підприємства. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини - 108 с. таблиць - 44 рисунків - 8