Skip navigation
Home
Guide
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
For users
Regulations of the Repository
Indexing
Copyright
Form for external authors
Author ethics
Glossary
Language
English
українська
Sign in:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
card-file
Search
Search:
All of DSpace
Патенти працівників та авторські свідоцтва на винахід (Employee patents and copyright certificates for inventions)
Авторські свідоцтва на винахід
Патенти на винахід
Патенти на корисну модель
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 99 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
4
...
10
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
120954 Установка кондиціювання повітря
Дорошенко, О. В.
;
Дем'яненко, Ю. І.
;
Колодяжний, В. В.
2020
140238 Установка для нагрівання повітря
Когут, В. О.
;
Бабой, Є. О.
;
Талибли, Р. Е.
;
Жихарєва, Н. В.
;
Хмельнюк, М. Г.
;
Дорошенко, О. В.
2020
140239 Спосіб нагрівання повітря
Когут, В. О.
;
Бабой, Є. О.
;
Талибли, Р. Е.
;
Жихарєва, Н. В.
;
Хмельнюк, М. Г.
;
Дорошенко, О. В.
2020
139443 Спосіб оброблення напівфабрикатів із м'яса птиці
Савінок, О. М.
;
Літвінова, І. О.
2020
139894 Спосіб відновлення морфофункціональних показників печінки за умов гострого токсичного гепатиту
Діордіца, Я. В.
;
Гаркович, О. Л.
2020
141366 Спосіб приготування бісквіту
Тітомир, Л. А.
;
Данилова, О. І.
;
Решта, С. П.
2020
140904 Композиція інгредієнтів для виробництва суміші для перорального та зондового харчування "Light taste balanced"
Черненко, С. О.
;
Салавеліс, А. Д.
;
Тележенко, Л. М.
2020
142457 Спосіб визначення муропептидів у складі бактеріальних гідролізатів
Капустян, А. І.
;
Черно, Н. К.
;
Озоліна, С. О.
2020
143330 Пристрій для виділення домішок із стічних вод
Зацерклянний, М. М.
;
Столевич, Т. Б.
;
Зацерклянний, О. М.
;
Майлунець, Н. В.
;
Гоголь, М. І.
2020
143350 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого продукту "Корисний смак"
Валевська, Л. О.
;
Шулянська, А. О.
;
Соколовська, О. Г.
;
Шалений, В. А.
Review
Author
9
Амбарцумянц, Р. В.
8
Дорошенко, О. В.
8
Жихарєва, Н. В.
8
Когут, В. О.
6
Козонова, Ю. О.
6
Талибли, Р. Е.
6
Хмельнюк, М. Г.
6
Черно, Н. К.
5
Вікуль, С. І.
5
Крусір, Г. В.
.
next >
Subject
7
мед
5
банан
4
кондиціювання по...
4
нагрівання повітря
4
олія оливкова
4
повітря
3
борошно вапнякове
3
борошно пшеничне
3
виробництво прем...
3
висівки пшеничні
.
next >
Date issued
77
2020
22
2021
Has File(s)
99
true