Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.004 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Ферментолізати висівок поживне середовище для пробіотичних культурБужилов, М. Г.; Капрельянц, Л. В.; Величко, Т. О.; Пожіткова, Л. Г.
2019Біотрансформація рослинної сировини як метод отримання фізіологічно-функціональних харчових інгредієнтівЧерно, Н. К.; Капрельянц, Л. В.; Озоліна, С. О.; Пожіткова, Л. Г.
2019Оптимізація параметрів сумісного культивування Bifidobacterium longum-1 та Propionibacterium shermanii-4Крупицька, Л. О.; Капрельянц, Л. В.; Кирилов, В. Х.; Труфкаті, Л. В.
2019Консорціум пробіотичних культур на зерновому носіїБужилов, М. Г.; Капрельянц, Л. В.
2019Дієтична добавка на основі селенвмісної культури Lactobacillus acidophilus 412/307Зикова, Н. С.; Капрельянц, Л. В.
2019Психобиотики – новое направление фармацевтической биотехнологииЖук, Е. В.; Капрельянц, Л. В.
2019Экологические биотехнологии переработки отходов винодельческой промышленностиСоболева, А. С.; Саркисян, А. О.; Капрельянц, Л. В.
2019Биоконверсия отрубей в пищевые биологически активные добавкиКапрельянц, Л. В.; Бужилов, Н. Г.; Пожиткова, Л. Г.