Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-19 of 19 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Консорціум пробіотичних культур на зерновому носіїБужилов, М. Г.; Капрельянц, Л. В.
2019Дієтична добавка на основі селенвмісної культури Lactobacillus acidophilus 412/307Зикова, Н. С.; Капрельянц, Л. В.
2019Психобиотики – новое направление фармацевтической биотехнологииЖук, Е. В.; Капрельянц, Л. В.
2017Консорціум пробіотичних культур на зерновому носіїБужилов, М. Г.; Капрельянц, Л. В.
2017Дієтична добавка на основі селенвмісної культури Lactobacillus acidophilus 412/307Зикова, Н. С.; Капрельянц, Л. В.
2019Экологические биотехнологии переработки отходов винодельческой промышленностиСоболева, А. С.; Саркисян, А. О.; Капрельянц, Л. В.
2019Биоконверсия отрубей в пищевые биологически активные добавкиКапрельянц, Л. В.; Бужилов, Н. Г.; Пожиткова, Л. Г.
2020Захисне їстівне плівкоутворювальне покриття для заморожених натуральних напівфабрикатів з м’яса курятиниСолецька, А. Д.; Геврик, В. В.; Капрельянц, Л. В.
2020Показники якості та безпеки БАД на основі інкапсульованих пробіотиківВоловик, Т. М.; Пожіткова, Л. Г.; Капрельянц, Л. В.