Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 1918
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Імуноферментний аналіз при дослідженні якості та безпечності молока та молочних продуктів | Клименко, О. Г.; Ткаченко, Н. А. |
2022 | Низькокалорійне морозиво з додаванням екстрактів sambucus nigra | Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.; Чумаченко, Д. С. |
2022 | Інноваційна технологія переробки молока у комбіновані біфідо-десерти | Гуляєва, А. Ю.; Ткаченко, Н. А. |
2022 | Use of meat of animals with cystecircosis in the production of meat products | Patyukov, S. D.; Fugol, A. G.; Palamarchuk, A. S.; Shla, G. V. |
2022 | Use of poultry meat with salmonellosis in the production of sausages | Patyukov, S.D.; Fugol, A. G.; Kushnirenko, N. M.; Azarova, N. G. |
2022 | Зоогігієнічний контроль мікроклімату в тваринницьких приміщеннях | Маковська, Т. В.; Севастьянова, О. В.; Маковський, К. М.; Камінський, Т. Г. |
2022 | Production of compound feed for crayfish | Fihurska, L.; Shulga, M.; Harushuna, Y. |
2022 | Виробництво й переробка молока в Україні та світі | Скрипніченко, Д. М.; Скрипніченко, С. К.; Федорчук, Д. В. |
2022 | Біохімічні зміни м’яса птиці після забою в умовах застосування функціональної годівлі | Поварова, Н. М. |
2022 | Розробка технологічного способу підготовки кормових рідких препаратів при виробництві комбікормів та преміксі | Макаринська, А. В; Єгоров, Б. В.; Ворона, Н. В. |
2022 | Біохімічні компоненти в розробці сучасних раціонів молодняка сільськогосподарської птиці | Єгоров, Б. В.; Левицький, А. П.; Кананихіна, О. М.; Турпурова, Т. М. |
2022 | Переробка молока у кисломолочний продукт для харчування жінок під час вагітності | Дец, Н.О.; Ланженко, Л. О; Ткач, Д. О. |
2022 | Сучасний стан виробництва м’яса птиці | Ворона, Н. В.; Макаринська, А. В. |
2022 | Gender discrimination in Ukrainian advertising: Current state and regulation attempts Modern transformations in economics and management | Kordzaia, N. |
2022 | Месенджер-маркетинг: новий інструмент електронної торгівлі. Реформування економіки в контексті міжнародного співробітництва: механізми та стратегії | Кордзая, Н.Р. |
2020 | Аналіз поняття «конкуренції» в контексті перспективних стратегічних зрушень сучасної економіки | Каламан, О. Б. |
2020 | Становлення адміністративно-територіального законодавства України в умовах децентралізації влади | Мануілова, К. В.; Гібало, О. В. |
2020 | Туристичний потенціал та інфраструктура напрямку Одеса-Рені | Ліганенко, М. Г.; Мільчева, Н. С. |
2020 | Implementation of a hybrid intermittent heat supply system for educational institutions | Klymchuk, O.; Ivanova, L.; Bodiul, О. |
2020 | Protein consumption like a food security index of the country | Kordzaia, N.; Iegorov, B. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 1918