Skip navigation
Home
Guide
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
For users
Regulations of the Repository
Indexing
Copyright
Form for external authors
Author ethics
Glossary
Language
English
українська
Sign in:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
card-file
Browsing by Title
Jump to:
0-9
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ж
З
И
І
Ї
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ь
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 20773 to 20792 of 21948
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Характер торгівлі агропродовольчими товарами України з країнами СНД: статистична оцінка
Курдоглова, М. П.
2017
Характеризація смугастих поверхонь
Сергей Иванович Максименко, Евгений Александрович Полулях
1993
Характеристика вторинних ресурсів переробки винограду і технологія консервування харчових продуктів на їх основі
Щелкунов, Л. Ф.
2020
Характеристика газовых выбросов в атмосферу
Юренко, В. Ю.
;
Тарануха, А. С.
2022
Характеристика грибів Agaricus як компонента комбікормів
Макаринська, А. В.
;
Єгорова, А. В.
;
Ворона, Н. В.
2021
Характеристика екологічних аспектів підприємств харчової промисловості
Сагдєєва, О. А.
;
Кузнєцова, І. О.
2017
Характеристика зерна кукурудзи, що вирощується і переробляється в Україні
Рибчинський, Р. С.
2017
Характеристика зерна кукурузи, що вирощується і переробляється в Україні
Рибчинський, Р. С.
2014
Характеристика молекули колагенового препарату, отриманого з вторинної рибної сировини
Кушнір, Н. А.
2019
Характеристика нетрадиційної сировини мінерального походження
Воєцька, О. Є.
2015
Характеристика обладнання для вимірювання параметрів навантаження мережі абонентського доступу
Рибалов, Б.О.
1968
Характеристика пектинов винограда и применение пектолитических ферментных препаратов в виноделии
Нурмамедов, И. Н.
2018
Характеристика пляжного туризму
Муравйова, О. Ю.
2017
ХАРАКТЕРИСТИКА ПОЛБИ ЯК ПЕРСПЕКТИВНОЇ ЗЕРНОВОЇ КУЛЬТУРИ ТА ОСНОВНІ ПРОБЛЕМИ ЇЇ ПІСЛЯ ЗБИРАЛЬНОГО ОБРОБЛЕННЯ
С. В. ВАСИЛЬЄВ
2017
Характеристика проблеми ТПВ: визначення основних критеріїв розвитку сфери поводження з відходами
Крусір, Г. В.
;
Бучка, А. В.
2020
Характеристика радіопротекторів та їх використання в стравах та виробах у закладах ресторанного господарства
Салавеліс, А. Д.
;
Павловський, С. М.
2020
Характеристика ринку макух та шротів, аналіз обсягів виробництва та ринку збуту
Єгоров, Б. В.
;
Шарабаєва, К. М.
2017
Характеристика ринку послуг харчування Одеської області та смт Затока
Свистун, Т. В.
2018
Характеристика ринку чаю в Україні
Корчинська, О. О.
2022
Характеристика системи внутрішніх бізнес – комунікацій підприємства
Савченко, Т. В.