Browsing by Author Чабан, А. Б.
Showing results 1 to 12 of 12
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | 145180 Композиція інгредієнтів для приготування хлібних паличок типу гріссіні | Соколова, Н. Ю.; Павловський, С. М.; Чабан, А. Б.; Свердликівська, В. В.; Чорна, В. Р. |
2020 | 145181 Композиція інгредієнтів для приготування здобних виробів | Соколова, Н. Ю.; Павловський, С. М.; Чабан, А. Б.; Свердликівська, В. В.; Чорна, В. Р. |
2020 | 145313 Композиція інгредієнтів для виробництва кексів на дріжджах | Чабан, А. Б.; Макарова, О. В.; Павловський, С. М.; Котузаки, О. М. |
2014 | 89408 Спосіб приготування закваски для виробництва житнього та житньо-пшеничного хліба | Пшенишнюк, Г. Ф.; Чабан, А. Б.; Шевчук, Т. О. |
2021 | Вплив вторинних продуктів переробки насіння льону на властивості тіста для кексів | Макарова, О. В.; Котузаки, О. М.; Чабан, А. Б. |
2020 | Вплив вторинних продуктів переробки рослинної сировини на перебіг технологічного процесу при виробництві кексів на дріжджах | Макарова, О. В.; Чабан, А. Б.; Ільчишина, Н. М. |
2021 | Ефективність використання вторинних продуктів переробки виноградупри приготуванні кексів з борошном із макухи льону | Чабан, А. Б. |
2013 | Житньо-пшеничний хліб функціонального призначення з використанням консервованих заквасок спонтанного бродіння | Чабан, А. Б.; Битка, М. В. |
2020 | Покращення якості кексів зі шротом льону | Чабан, А. Б.; Гріщенко, А. В. |
2020 | Розширення асортименту кексів на дріжджах з підвищеною харчовою цінністю | Чабан, А. Б.; Гріщенко, А. В. |
2021 | Сучасні виклики формування компетенцій фахівців хлібопекарської галузі | Хвостенко, К. В.; Соколова, Н. Ю.; Чабан, А. Б. |
2020 | Формальні і неформальні форми онлайн-навчання | Соколова, Н. Ю.; Хвостенко, К. В.; Чабан, А. Б. |