Browsing by Author Чабан, А. Б.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2020145180 Композиція інгредієнтів для приготування хлібних паличок типу гріссініСоколова, Н. Ю.; Павловський, С. М.; Чабан, А. Б.; Свердликівська, В. В.; Чорна, В. Р.
2020145181 Композиція інгредієнтів для приготування здобних виробівСоколова, Н. Ю.; Павловський, С. М.; Чабан, А. Б.; Свердликівська, В. В.; Чорна, В. Р.
2020145313 Композиція інгредієнтів для виробництва кексів на дріжджахЧабан, А. Б.; Макарова, О. В.; Павловський, С. М.; Котузаки, О. М.
201489408 Спосіб приготування закваски для виробництва житнього та житньо-пшеничного хлібаПшенишнюк, Г. Ф.; Чабан, А. Б.; Шевчук, Т. О.
2021Вплив вторинних продуктів переробки насіння льону на властивості тіста для кексівМакарова, О. В.; Котузаки, О. М.; Чабан, А. Б.
2020Вплив вторинних продуктів переробки рослинної сировини на перебіг технологічного процесу при виробництві кексів на дріжджахМакарова, О. В.; Чабан, А. Б.; Ільчишина, Н. М.
2021Ефективність використання вторинних продуктів переробки виноградупри приготуванні кексів з борошном із макухи льонуЧабан, А. Б.
2013Житньо-пшеничний хліб функціонального призначення з використанням консервованих заквасок спонтанного бродінняЧабан, А. Б.; Битка, М. В.
2020Покращення якості кексів зі шротом льонуЧабан, А. Б.; Гріщенко, А. В.
2020Розширення асортименту кексів на дріжджах з підвищеною харчовою цінністюЧабан, А. Б.; Гріщенко, А. В.
2021Сучасні виклики формування компетенцій фахівців хлібопекарської галузіХвостенко, К. В.; Соколова, Н. Ю.; Чабан, А. Б.
2020Формальні і неформальні форми онлайн-навчанняСоколова, Н. Ю.; Хвостенко, К. В.; Чабан, А. Б.