Browsing by Author Хоренжий, Н. В.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 47  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018125560 Композиція інгредієнтів сухої борошняної сумішіХоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.
2018125561 Суха борошняна сумішХоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.
2018125876 Спосіб виробництва вівсяної плющеної крупи «Українська»Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.
2018125889 Спосіб виробництва вівсяної плющеної крупи «Новітня»Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.
2018125890 Спосіб виробництва вівсяної плющеної крупи «Традиційна»Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.
200768048 Спосіб приготування кормової суміші для великої рогатої худобиЄгоров, Б. В.; Гулавський, В. Т.; Хоренжий, Н. В.
2019Активізація пізнавальної діяльності як спосіб забезпечення академічної доброчесностіЛевицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Хоренжий, Н. В.
2020Аналіз споживчих властивостей цільнозернового борошнаЖигунoв, Д. О.; Вoлoшенкo, О. С.; Хоренжий, Н. В.; Марченкoв, Д. Ф.; Батащук, А. Г.
2016Аналіз чинних методів визначення основних показників якості зерна пшениціХоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.
2018Борошняні суміші з екструдованим компонентомХоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.
2019Вирішення енерго-екологічних проблем круп’яного виробництваХоренжий, Н. В.; Лапінська, А. П.
2016Деякі аспекти використання екструдування для зневоднення вологих кормових засобівХоренжий, Н. В.
2017Дистанційне навчання – невід’ємна складова навчального процесуХоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.
2017Дослідження властивостей відходів круп’яного виробництва як сировини для біопаливаХоренжий, Н. В.; Лапінська, А. П.; Перетяка, С. М.; Дєтков, Г. Г.
2018Дослідження процесу змішування пшеничного борошна з комплексом ферментних препаратівЖигунов, Д. О.; Хоренжий, Н. В.; Ковальова, В. П.
2017Дослідження процесу змішування пшеничного борошна з мікроінгредієнтамиМоторна, О. О.; Хоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.
2018Дослідження процесу змішування пшеничного борошна з технологічними добакамиХоренжий, Н. В.; Ковальова, В. П.
2020Дослідження режимів подрібнення пшениці в цілозерне борошноВолошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.; Донець, А. О.; Дєткова, К. С.
2018Дослідження хлібопекарських властивостей борошняних сумішейВолошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.; Дєткова, К. С.
2020Дослідження якості вівсяних крупів, представлених у роздрібній торговій мережі м. ОдесаСоц, С. М.; Хоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.; Кустов, І. О.; Донець, А. О.