Browsing by Author Труфкаті, Л. В.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 29  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016107738 Композиція інгредієнтів для культивування бактерій роду BifidobacteriumКапрельянц, Л. В.; Труфкаті, Л. В.; Крупицька, Л. О.
200834454 Спосіб сушіння зелені петрушкиКобєлєва, С. М.; Труфкаті, Л. В.; Данилова, О. І.; Зеленська, Л. Д.
200834485 Спосіб сушіння листових овочів родини селерових-apiaceae (зонтичних-umbelliferae)Кобєлєва, С. М.; Труфкаті, Л. В.; Зеленська, Л. Д.
200939686 Спосіб сушіння листових овочівЄгорова, А. В.; Труфкаті, Л. В.; Кобєлєва, С. М.; Зеленська, Л. Д.
201049797 Спосіб сушіння морквиКапрельянц, Л. В.; Шпирко, Т. В.; Труфкаті, Л. В.; Кобєлєва, С. М.; Зеленська, Л. Д.
201157952 Перша страва швидкого приготуванняТруфкаті, Л. В.; Кобєлєва, С. М.; Данилова, О. І.
2018Біотехнологія отримання пребіотика невуглеводної природиКрупицька, Л. О.; Капрельянц, Л. В.; Труфкаті, Л. В.
2019Використання експрес-методу для аналізу гігієнічного стану виробництваВоловик, Т. М.; Єгорова, А. В.; Труфкаті, Л. В.
2018Лабораторний практикум із загальної мікробіології і вірусологіїКапрельянц, Л. В.; Єгорова, А. В.; Труфкаті, Л. В.
2018Методичне забезпечення дисциплін мікробіологічного блоку на кафедрі біохімії, мікробіології та фізіології харчування ОНАХТЄгорова, А. В.; Труфкаті, Л. В.; Килименчук, О. О.
2019Методичне забезпечення мікробіологічного блоку дисциплін на кафедрі біохімії, мікробіології та фізіології харчування ОНАХТЄгорова, А. В.; Труфкаті, Л. В.; Килименчук, О. О.
2017Методологічні особливості дистанційного модулю у курсі «Технічна мікробіологія»Єгорова, А. В.; Труфкаті, Л. В.
2016Моделювання та оптимізація процесу знезараження на молокопереробних підприємствахШалигін, О. В.; Стрікаленко, Т. В.; Ткаченко, Н. А.; Скубій, Н. В.; Труфкаті, Л. В.
2018Мікробіологія галузі. Мікробіологія бродильних виробництвЄгорова, А. В.; Капрельянц, Л. В.; Труфкаті, Л. В.
2016Мікробіологія харчових виробництвКапрельянц, Л. В.; Пилипенко, Л. М.; Єгорова, А. В.; Пауліна, Я. Б.; Труфкаті, Л. В.; Кананихіна, О. М.; Величко, Т. О.; Килименчук, О. О.; Кручек, О. А.; Шпирко, Т. В.; Охотська, М. І.
2020Оновлення методичного забезпечення дисципліни «Мікробіологія» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Єгорова, А. В.; Труфкаті, Л. В.; Воловик, Т. М.
2019Оптимізація параметрів сумісного культивування Bifidobacterium longum-1 та Propionibacterium shermanii-4Крупицька, Л. О.; Капрельянц, Л. В.; Кирилов, В. Х.; Труфкаті, Л. В.
2017Особливості навчально–методичного забезпечення лекцій при викладанні дисципліни «Мікробіологія»Єгорова, А. В.; Данилова, О. І.; Труфкаті, Л. В.
2021Підвищення якості викладання дисциплін біологічного циклу у сучасних умовахКапрельянц, Л. В.; Пилипенко, Л. М.; Єгорова, А. В.; Труфкаті, Л. В.
2006Розробка біотехнології комбінованих молочно-рослинних продуктівТруфкаті, Л. В.