Browsing by Author Ткачук, О. В.
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Впровадження Slow Food як одного з інноваційних напрямків розвитку ресторанного бізнесу | Ткачук, О. В.; Щапіна, О. Ф. |
2018 | Локальні продукти Одещини | Ткачук, О. В.; Гушпіт, Л. О. |
2018 | Міні-пекарні як один з елементів готельно-ресторанного бізнесу | Кожевнікова, В. О.; Ткачук, О. В.; Гушпіт, Л. О. |
2021 | Принципи дистанційного навчання та його особливості в методиці проведення практичних занять | Кожевнікова, В. О.; Ткачук, О. В.; Асауленко, Н. В. |
2018 | Проблеми здорового харчування в закладах ресторанного господарства | Гушпіт, Л. О.; Ткачук, О. В. |
2019 | Продовольча безпека як пріоритет агропромислової політики України | Савенко, І. І.; Седікова, І. О.; Селіхов, С. В.; Бренер, О. Д.; Коренман, Є. М.; Пурцхванідзе, О. В.; Бондарь, В. А.; Дурбалова, Н. І.; Дьяченко, Ю. В.; Новічков, В. К.; Ткачук, О. В.; Ряшко, Г. М.; Седіков, Д. В. |
2018 | Розвиток кінного туризму в Одеському регіоні | Асауленко, Н. В.; Ткачук, О. В. |
2020 | Українська кухня: повернення до витоків та slow food як один із перспективних напрямків розвитку ресторанного бізнесу | Ткачук, О. В.; Лебеденко, Т. Є.; Новічкова, Т. П. |