Browsing by Author Соколова, Н. Ю.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 36  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017117852 Композиція інгредієнтів для приготування булочок з пшеничного борошнаЛебеденко, Т. Є.; Соколова, Н. Ю.; Колесник, М. І.; Гергель, О. Г.; Корінь, О. В.
2017117940 Композиція інгредієнтів для приготування булочок з пшеничного борошнаЛебеденко, Т. Є.; Соколова, Н. Ю.; Крачковська, Я. В.; Лизак, В. В.; Райчева, А. І.
2017118135 Композиція інгредієнтів для приготування сухарів з пшеничного борошнаЛебеденко, Т. Є.; Соколова, Н. Ю.; Колесник, М. І.; Кравчинська, Ю. М.; Гілка, О. О.
2017118203 Композиція інгредієнтів для приготування сухарів з пшеничного борошнаЛебеденко, Т. Є.; Соколова, Н. Ю.; Лизак, В. В.; Крачковська, Я. В.; Райчева, А. І.
2018129708 Композиція інгредієнтів для приготування виробів пониженої вологості «Хрустка насолода»Соколова, Н. Ю.; Головняк, В. О.
2019132792 Композиція інгредієнтів для приготування виробів пониженої вологості "Хрустка насолода"Соколова, Н. Ю.; Головняк, В. О.
2019134499 Композиція інгредієнтів для приготування виробів пониженої вологості "Солодкий хрум"Соколова, Н. Ю.; Головняк, В. О.; Алейнікова, С. О.; Сімонова, А. О.
2019138340 Композиція інгредієнтів для приготування виробів пониженої вологостіСоколова, Н. Ю.
2020145180 Композиція інгредієнтів для приготування хлібних паличок типу гріссініСоколова, Н. Ю.; Павловський, С. М.; Чабан, А. Б.; Свердликівська, В. В.; Чорна, В. Р.
2020145181 Композиція інгредієнтів для приготування здобних виробівСоколова, Н. Ю.; Павловський, С. М.; Чабан, А. Б.; Свердликівська, В. В.; Чорна, В. Р.
201047062 Композиція інгредієнтів для приготування батона нарізногоЛебеденко, Т. Є.; Кананихіна, О. М.; Соколова, Н. Ю.
201048115 Композиція інгредієнтів для приготування хмелевих дріжджівЛебеденко, Т. Є.; Кананихіна, Т. М.; Соколова, Н. Ю.
201048117 Композиція інгредієнтів для приготування хліба пшеничногоЛебеденко, Т. Є.; Кананихіна, О. М.; Соколова, Н. Ю.
201157039 Спосіб приготування хлібобулочних виробів пониженої вологості з хмелемЛебеденко, Т. Є.; Кананихіна, О. М.; Соколова, Н. Ю.; Рапіта, В. Р.
201157040 Композиція інгредієнтів для виробництва сухарних виробівЛебеденко, Т. Є.; Кананихіна, О. М.; Соколова, Н. Ю.; Рапіта, В. Р.
2020Використання кокосового борошна в технології здобних хлібобулочних виробів без цукруСоколова, Н. Ю.; Павловський, С. М.
2016Використання натурального підсолоджувача в технології хлібобулочних виробівЛебеденко, Т. Є.; Соколова, Н. Ю.
2019Вплив борошна зеленої гречки на процес бродіння в мультикомпонентному тістіСоколова, Н. Ю.
2017Вплив хмелевих екстрактів на показники якості здобних хлібобулочних виробів зниженої вологості під час зберіганняЛебеденко, Т. Є.; Соколова, Н. Ю.
2016Деякі аспекти використання натурального підсолоджувача в технології хлібобулочних виробівЛебеденко, Т. Є.; Соколова, Н. Ю.