Browsing by Author Пожіткова, Л. Г.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2020140252 Спосіб одержання харчових волоконБужилов, М. Г.; Капрельянц, Л. В.; Пожіткова, Л. Г.
2020140253 Спосіб одержання харчової добавкиБужилов, М. Г.; Капрельянц, Л. В.; Пожіткова, Л. Г.
200830786 Спосіб одержання соєвого молокаКапрельянц, Л. В.; Пожіткова, Л. Г.; Євдокимова, Г. Й.
2019Біотрансформація рослинної сировини як метод отримання фізіологічно-функціональних харчових інгредієнтівЧерно, Н. К.; Капрельянц, Л. В.; Озоліна, С. О.; Пожіткова, Л. Г.
2019Дослідження біотехнологічного процесу культивування молочнокислих симбіонтівКилименчук, О. О.; Пожіткова, Л. Г.
2020Дослідження умов ферментативного гідролізу біополімерів висівокПожіткова, Л. Г.; Капрельянц, Л. В.; Велічко, Т. О.; Швець, Н. О.
2017Основні недоліки технологій «відкладеного випікання» і шляхи їх усуненняСолоницька, І. В.; Пожіткова, Л. Г.; Добровольський, В. В.
2019Особливості викладання циклу біологічних дисциплін для біотехнологівКапрельянц, Л. В.; Пилипенко, Л. М.; Велічко, Т. О.; Килименчук, О.О.; Швець, Н. О.; Пожіткова, Л. Г.
2020Показники якості та безпеки БАД на основі інкапсульованих пробіотиківВоловик, Т. М.; Пожіткова, Л. Г.; Капрельянц, Л. В.
2010Удосконалення технології виробництва функціональних інгредієнтів з соїПожіткова, Л. Г.
2019Ферментативний гідроліз полісахаридів вторинної рослинної сировиниПожіткова, Л. Г.; Воловик, Т. Н.; Капрельянц, Л. В.
2021Ферментовані харчові волокна як стимулятор росту пробіотичних культурПожіткова, Л. Г.; Труфкаті, Л. В.; Капрельянц, Л. В.
2019Ферментолізати висівок поживне середовище для пробіотичних культурБужилов, М. Г.; Капрельянц, Л. В.; Величко, Т. О.; Пожіткова, Л. Г.