Skip navigation
Home
Guide
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
For users
Regulations of the Repository
Indexing
Copyright
Form for external authors
Author ethics
Glossary
Language
English
українська
Sign in:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
card-file
Browsing by Author Поварова, Н. М.
Jump to:
0-9
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ж
З
И
І
Ї
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ь
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 21
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2015
102581 Композиція інгредієнтів для виробництва варених ковбас
Поварова, Н. М.
;
Дерун, Т. Ю.
2016
103944 Композиція інгредієнтів для виробництва варених ковбас
Поварова, Н. М.
;
Єгорова, А. В.
;
Мельник, Л. А.
2019
132732 Спосіб одержання сушеного м`ясного напівфабрикату із м`яса птиці
Поварова, Н. М.
;
Бурдо, О. Г.
;
Мельник, Л. А.
2007
24414 Спосіб виробництва варено-копчених ковбас
Віннікова, Л. Г.
;
Єгорова, А. В.
;
Поварова, Н. М.
2009
40816 Композиція інгредієнтів для м’ясних напівфабрикатів швидкого заморожування
Віннікова, Л. Г.
;
Глушков, О. А.
;
Поварова, Н. М.
2009
41167 М’ясний напівфабрикат швидкого заморожування
Віннікова, Л. Г.
;
Глушков, О. А.
;
Поварова, Н. М.
2012
70210 Композиція інгредієнтів для виробництва м’ясних продуктів антианемічної дії «Гемовин»
Віннікова, Л. Г.
;
Шлапак, Г. В.
;
Поварова, Н. М.
2012
70211 М’ясний паштет антианемічної дії
Віннікова, Л. Г.
;
Шлапак, Г. В.
;
Поварова, Н. М.
2019
Білкові добавки тваринного походження та передумови їх створення
Поварова, Н. М.
;
Журба, Н. О.
2015
Дослідження органолептичних властивостей ковбасних виробів із використанням Lactobacillus sakei протягом зберігання
Поварова, Н. М.
;
Мельник, Л. А.
2019
Наукові основи виробництва білкових добавок тваринного походження
Поварова, Н. М.
;
Мельник, Л. А.
;
Журба, Н. О.
2020
Основи птахівництва та переробки птиці
Віннікова, Л. Г.
;
Поварова, Н. М.
;
Синиця, О. В.
2020
Особливості реалізації ВРХ в умовах виконання угоди про асоціацію між Україною та ЄС шляхом гармонізації національного законодавства
Поварова, Н. М.
;
Шлапак, Г. В.
2020
Партнерство науки і бізнесу: необхідність або умовність?
Поварова, Н. М.
2021
Переваги та особливості використання тваринних білків у виробництві м'ясних продуктів
Поварова, Н. М.
2007
Подовження строків зберігання ковбасних виробів
Поварова, Н. М.
2020
Проблема простежуваності м'ясної продукції на м'ясопереробних підприємствах України
Поварова, Н. М.
2019
Технологічні та енергетичні переваги сушіння м’яса птиці в умовах вакууму й мікрохвильового поля
Поварова, Н. М.
;
Мельнік, Л. А.
2016
Фактори, що формують якість м’яса свійської птиці
Поварова, Н. М.
;
Мельник, Л. А.
2017
Формування органолептичних показників варених ковбас шляхом корегування раціону птиці
Поварова, Н. М.
;
Мельник, Л. А.