Skip navigation
Home
Guide
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
For users
Regulations of the Repository
Indexing
Copyright
Form for external authors
Author ethics
Glossary
Language
русский
English
українська
Sign in:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
card-file
Browsing by Author Нікітчіна, Т. І.
Jump to:
0-9
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ж
З
И
І
Ї
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ь
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 50
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2016
112436 Спосіб одержання желейного продукту
Безусов, А. Т.
;
Нікітчіна, Т. І.
2017
113181 Спосіб одержання пектинферментного комплексу із пектинметилестеразною активністю з рослинної сировини
Безусов, А. Т.
;
Нікітчіна, Т. І.
;
Пилипенко, І. В.
2020
141485 Композиція інгредієнтів для приготування фруктово-овочевого напою
Безусов, А. Т.
;
Нікітчіна, Т. І.
;
Мирошниченко, О. М.
;
Ільєва, О. С.
2009
40156 Спосіб отримання низькометоксильованих пектинових речовин
Безусов, А. Т.
;
Нікітчіна, Т. І.
;
Білоусова, І. О.
2018
Веб-технології як інструмент для організації самостійної роботи студентів
Манолі, Т. А.
;
Нікітчіна, Т. І.
;
Баришева, Я. О.
2016
Використання біотехнології при підвищенні харчової цінності капустяного соку
Палвашова, Г. І.
;
Нікітчіна, Т. І.
2015
Використання полісахаридів як структуроутворювачів в технології рибних солоно-сушених чіпсів
Манолі, Т. А.
;
Нікітчіна, Т. І.
;
Баришева, Я. О.
2018
Використання пряно-ароматичних екстрактів в технології рибних пресервів з метою посилення консервуючого ефекту при зберіганні в умовах помірних позитивних температурах
Манолі, Т. А.
;
Нікітчіна, Т. І.
;
Баришева, Я. О.
2019
Використання хромогенних субстратів для визначення безпеки та якості пресервів
Пилипенко, Л. М.
;
Нікітчіна, Т. І.
;
Нікітчіна, А. О.
2020
Використання інтерактивних форм навчання при підготовки студентів з дисциплін «Технологія галузі», «Загальна технологія та технологія галузі», «Технологія виробництва товарів», «Технологія переробки вторинної сировини»
Верхівкер, Я. Г.
;
Мирошніченко, О. М.
;
Нікітчіна, Т. І.
;
Манолі, Т. А.
2019
Вплив пектинових речовин на біостійкість ферментованих овочевих соків
Палвашова, Г. І.
;
Нікітчіна, Т. І.
2018
Гігієнічні аспекти проектування харчових виробництв
Верхівкер, Я. Г.
;
Нікітчіна, Т. І.
2019
Дослідження взаємодії гістаміну у пектиновмісних харчових системах
Манолі, Т. А.
;
Нікітчіна, Т. І.
;
Баришева, Я. О.
2016
Дослідження зміни функціонально-технологічних властивостей пектинових речовин внаслідок її модифікації
Нікітчіна, Т. І.
2019
Дослідження процесу термостабілізації на якість драглеподібних консервів із морепродуктів
Манолі, Т. А.
;
Герасим, Г. С.
;
Кушніренко, Н. М.
;
Нікітчіна, Т. І.
2018
Дослідження процесів біоконверсії рослинної сировини в технології сокового виробництва
Палвашова, Г. І.
;
Нікітчіна, Т. І.
2018
Доцільність «Кейс-методів» для підготовки професійно компетентних молодих фахівців харчової галузі
Палвашова, Г. І.
;
Нікітчіна, Т. І.
2021
Електронні підручники: переваги і проблемні питання
Агунова, Л. В.
;
Нікітчіна, Т. І.
;
Манолі, Т. А.
2017
Ефективність застосування методу вирішення практичних проблем («Case study») в становленні фахівців спеціальності «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»
Манолі, Т. А.
;
Нікітчіна, Т. І.
;
Баришева, Я. О.
2017
Застосування низькоетерифікованих пектинових речовин в технології рибних гарячих маринадів у драглеподібних заливках
Нікітчіна, Т. І.