Browsing by Author Нікітчіна, Т. І.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 50  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016112436 Спосіб одержання желейного продуктуБезусов, А. Т.; Нікітчіна, Т. І.
2017113181 Спосіб одержання пектинферментного комплексу із пектинметилестеразною активністю з рослинної сировиниБезусов, А. Т.; Нікітчіна, Т. І.; Пилипенко, І. В.
2020141485 Композиція інгредієнтів для приготування фруктово-овочевого напоюБезусов, А. Т.; Нікітчіна, Т. І.; Мирошниченко, О. М.; Ільєва, О. С.
200940156 Спосіб отримання низькометоксильованих пектинових речовинБезусов, А. Т.; Нікітчіна, Т. І.; Білоусова, І. О.
2018Веб-технології як інструмент для організації самостійної роботи студентівМанолі, Т. А.; Нікітчіна, Т. І.; Баришева, Я. О.
2016Використання біотехнології при підвищенні харчової цінності капустяного сокуПалвашова, Г. І.; Нікітчіна, Т. І.
2015Використання полісахаридів як структуроутворювачів в технології рибних солоно-сушених чіпсівМанолі, Т. А.; Нікітчіна, Т. І.; Баришева, Я. О.
2018Використання пряно-ароматичних екстрактів в технології рибних пресервів з метою посилення консервуючого ефекту при зберіганні в умовах помірних позитивних температурахМанолі, Т. А.; Нікітчіна, Т. І.; Баришева, Я. О.
2019Використання хромогенних субстратів для визначення безпеки та якості пресервівПилипенко, Л. М.; Нікітчіна, Т. І.; Нікітчіна, А. О.
2020Використання інтерактивних форм навчання при підготовки студентів з дисциплін «Технологія галузі», «Загальна технологія та технологія галузі», «Технологія виробництва товарів», «Технологія переробки вторинної сировини»Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.; Нікітчіна, Т. І.; Манолі, Т. А.
2019Вплив пектинових речовин на біостійкість ферментованих овочевих соківПалвашова, Г. І.; Нікітчіна, Т. І.
2018Гігієнічні аспекти проектування харчових виробництвВерхівкер, Я. Г.; Нікітчіна, Т. І.
2019Дослідження взаємодії гістаміну у пектиновмісних харчових системахМанолі, Т. А.; Нікітчіна, Т. І.; Баришева, Я. О.
2016Дослідження зміни функціонально-технологічних властивостей пектинових речовин внаслідок її модифікаціїНікітчіна, Т. І.
2019Дослідження процесу термостабілізації на якість драглеподібних консервів із морепродуктівМанолі, Т. А.; Герасим, Г. С.; Кушніренко, Н. М.; Нікітчіна, Т. І.
2018Дослідження процесів біоконверсії рослинної сировини в технології сокового виробництваПалвашова, Г. І.; Нікітчіна, Т. І.
2018Доцільність «Кейс-методів» для підготовки професійно компетентних молодих фахівців харчової галузіПалвашова, Г. І.; Нікітчіна, Т. І.
2021Електронні підручники: переваги і проблемні питанняАгунова, Л. В.; Нікітчіна, Т. І.; Манолі, Т. А.
2017Ефективність застосування методу вирішення практичних проблем («Case study») в становленні фахівців спеціальності «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»Манолі, Т. А.; Нікітчіна, Т. І.; Баришева, Я. О.
2017Застосування низькоетерифікованих пектинових речовин в технології рибних гарячих маринадів у драглеподібних заливкахНікітчіна, Т. І.