Browsing by Author Новічкова, Т. П.
Showing results 1 to 12 of 12
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Дистанційні технології в підтримці освітнього процессу та забезпеченні розвитку професійних компетенцій | Лебеденко, Т. Є.; Новічкова, Т. П.; Кожевнікова, В. О. |
2020 | Кваліфікаційна підготовка спеціалістів для вдалого розвитку кондитерської галузі | Позекун, В. В.; Новічкова, Т. П.; Шунько, Г. С.; Левтринська, Ю. О. |
2020 | Основні тенденції розвитку хлібопекарської промисловості України | Манц, М. В.; Новічкова, Т. П.; Шунько, Г. С.; Левтринська, Ю. О. |
2020 | Особливості проектування кондитерського цеху на підприємстві ресторанного господарства з використанням сучасних інноваційних технологій | Красна, Н. І.; Кучма, О. С.; Шунько, Г. С.; Новічкова, Т. П.; Левтринська, Ю. О. |
2019 | Перспективи розвитку SPA і Wellness напрямку в готелях м. Одеса | Новічкова, Т. П.; Кожевнікова, В. О.; Асауленко, Н. В. |
2017 | Порівняльна оцінка якості фіто-чаю у spa-центрі власного та промислового виробництва | Новічкова, Т. П.; Лебеденко, Т. Є.; Каражей, В. А. |
2021 | Послуга сомельє та його різновиди в закладах ресторанного господарства | Новічкова, Т. П.; Новічков, В. К.; Асауленко, Н. В. |
2018 | Привабливість туристичного та дегустаційного бізнесу Одеської області | Кожевнікова, В. О.; Лебеденко, Т. Є.; Меліх, О. О.; Меліх, Т. Г.; Новічкова, Т. П.; Саркісян, Г. О.; Трішин, Ф. А. |
2017 | Проектування комплексних підприємств харчування при готелі | Ряшко, Г. М.; Новічкова, Т. П. |
2021 | Сучасні вимоги до підготовки фахівців для індустрії гостинності | Лебеденко, Т. Є.; Солоницька, І. В.; Новічкова, Т. П. |
2020 | Сучасні проблеми готельно-ресторанного бізнесу | Єйрушевич, А. О.; Лебеденко, Т. Є.; Новічкова, Т. П.; Шунько, Г. С.; Левтринська, Ю. О. |
2020 | Українська кухня: повернення до витоків та slow food як один із перспективних напрямків розвитку ресторанного бізнесу | Ткачук, О. В.; Лебеденко, Т. Є.; Новічкова, Т. П. |