Browsing by Author Неменуща, С. М.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 23  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Використання елементів дистанційної освіти при підготовці бакалаврів з дисципліни «Безпека життєдіяльності та основи охорони праці»Неменуща, С. М.
2020Вимоги охорони праці до працівників харчової промисловості, що виконують роботи з умовами підвищеної небезпекиСитніков, М. В.; Окіпна, С. В.; Неменуща, С. М.
2020Електронний навчальний посібник – самостійне електронне видання для професійно-орієнтованого навчання з безпеки життєдіяльностіНеменуща, С. М.
2017Забезпечення ефективності самостійної роботи бакалаврів туристичного бізнесу з курсу «Безпека життєдіяльності»Неменуща, С. М.
2017Методи навчання з пожежної безпеки бакалаврів туристичного бізнесу на кафедрі БЖД ОНАХТНеменуща, С. М.
2020Моніторинг стану екологічно-техногенної небезпеки олійноекстракційного заводуНеменуща, С. М.; Котляр, Є. О.; Касьян, С. С.
2021Набуття знань і навичок з БЖД, охорони праці та цивільного захисту - вибірковість чи життєва необхідність?Лисюк, В. М.; Фесенко, О. О.; Неменуща, С. М.
2017Навчальний посібник з курсу «Безпека життєдіяльності»Неменуща, С. М.
2016Небезпеки маніпуляції свідомістю через засоби масової інформаціїНеменуща, С. М.
2017Нормативно-правове забезпечення пожежної безпеки для підприємств з переробки ефірно-олійної сировиниНеменуща, С. М.
2019Особливості навчання з питань техногенної безпеки при вивченні дисципліни цивільний захист в ОНАХТНеменуща, С. М.
2020Особливості охорони праці працівників закладів громадського харчуванняОкіпна, С. В.; Корнійчук, К. В.; Неменуща, С. М.
2020Особливості охорони праці при виробництві безалкогольних напоївНеменуща, С. М.; Фесенко, О. О.; Лисюк, В. М.
2020Охорона праці та цивільний захист в галузі (Модуль 1 – Охорона праці в галузі)Фесенко, О. О.; Лисюк, В. М.; Мирошніченко, О. М.; Сахарова, З. М.; Неменуща, С. М.; Булюк, В. І.
2019Оцінка професійного ризику на підприємствах харчової галузі України: стан і проблемиНеменуща, С. М.; Булюк, В. І.
2021Педагогічний супровід студетів ЗВО при вивченні дисципліни «Безпека життєдіяльності та основи охорони праці»Неменуща, С. М.; Фесенко, О. О.; Лисюк, В. М.
2020Пожежна безпека закладів громадського харчуванняОкіпна, С. В.; Корнійчук, К. В.; Неменуща, С. М.
2020Професійне здоровʼя працівників на підприємствах харчовової промисловості – основа високоефективної діяльностіНеменуща, С. М.; Булюк, В. І.
2017Самостійна робота – складова компетентністної підготовки фахівців з дисципліни безпека життєдіяльності напрямів підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»Неменуща, С. М.
2021Сучасний підхід до проблемних питань у сфері охорони праціФесенко, О. О.; Лисюк, В. М.; Неменуща, С. М.; Сахарова, З. М.