Skip navigation
Home
Guide
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
For users
Regulations of the Repository
Indexing
Copyright
Form for external authors
Author ethics
Glossary
Language
русский
English
українська
Sign in:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
card-file
Browsing by Author Мирошніченко, О. М.
Jump to:
0-9
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ж
З
И
І
Ї
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ь
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 25
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Вдосконалення методології при вивчені дисципліни «Холодильна технологія»
Доценко, Н. В.
;
Мирошніченко, О. М.
;
Афанасьєва, Т. А.
2016
Види скляної консервної тари і засоби її закупорювання
Верхівкер, Я. Г.
;
Мирошніченко, О. М.
2020
Використання інтерактивних форм навчання при підготовки студентів з дисциплін «Технологія галузі», «Загальна технологія та технологія галузі», «Технологія виробництва товарів», «Технологія переробки вторинної сировини»
Верхівкер, Я. Г.
;
Мирошніченко, О. М.
;
Нікітчіна, Т. І.
;
Манолі, Т. А.
2017
Ефективність різних способів теплової стерилізації у виробництві консервів
Верхівкер, Я. Г.
;
Мирошніченко, О. М.
2017
Методологія розробки сучасної нормативно-технологічної документації для виробництва харчової продукції з урахуванням вимог міжнародних стандартів
Верхівкер, Я. Г.
;
Мирошніченко, О. М.
;
Альтман, Е. І.
2017
Методологія розробки сучасної нормативної технологічної документації для виробництва харчової продукції
Верхівкер, Я. Г.
;
Мирошніченко, О. М.
2021
Особливості викладання лекційного матеріалу при заочній формі навчання зі спеціальності "Харчові технології", "Біотехнології та біоінженерія"
Верхівкер, Я. Г.
;
Мирошніченко, О. М.
2018
Особливості використання колагену у сокових продуктах
Павленко, С. І.
;
Верхівкер, Я. Г.
;
Мирошніченко, О. М.
2019
Особливості методології викладання дисципліни «Стандартизація, метрологія та сертифікація» для бакалаврів
Верхівкер, Я. Г.
;
Мирошніченко, О. М.
2019
Особливості методології викладання розділу «Тара» дисципліни «Фізико-хімічні основи технології консервованих продуктів»
Верхівкер, Я. Г.
;
Мирошніченко, О. М.
2020
Охорона праці та цивільний захист в галузі (Модуль 1 – Охорона праці в галузі)
Фесенко, О. О.
;
Лисюк, В. М.
;
Мирошніченко, О. М.
;
Сахарова, З. М.
;
Неменуща, С. М.
;
Булюк, В. І.
2021
Охорона праці у закладах вищої освіти. Що повинні знати і здійснювати викладачі
Верхівкер, Я. Г.
;
Мирошніченко, О. М.
2020
Посилення самостійної роботи в курсі «Технологія консервної галузі»
Верхівкер, Я. Г.
;
Нікітчіна, Т. І.
;
Мирошніченко, О. М.
2018
Причини вакуумної деформації полімерної споживчої тари
Верхівкер, Я. Г.
;
Мирошніченко, О. М.
2020
Підготовка води в технологіях виробництва напоїв
Верхівкер, Я. Г.
;
Мирошніченко, О. М.
2019
Підготовка консервної тари в харчових технологіях
Верхівкер, Я. Г.
;
Мирошніченко, О. М.
2015
Розробка параметрів консервування кетчупів та томатних соусів у сучасних видах споживчої полімерної тари
Верхівкер, Я. Г.
;
Мирошніченко, О. М.
2021
Розробка технологічних параметрів для нових видів полімерної тари
Верхівкер, Я. Г.
;
Мирошніченко, О. М.
;
Доценко, Н. В.
;
Памбук, С. А.
2020
Тара для соковмісних продуктів. Товарознавча оцінка та безпека використання
Верхівкер, Я. Г.
;
Мирошніченко, О. М.
2018
Технологія консервної галузі. Теоретичні основи харчових технологій
Безусов, А. Т.
;
Палвашова, Г. І.
;
Мирошніченко, О. М.
;
Нікітчіна, Т. І.
;
Ільєва, О. С.
;
Афанасьєва, Т. М.