Browsing by Author Мирошніченко, О. М.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 25  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Вдосконалення методології при вивчені дисципліни «Холодильна технологія»Доценко, Н. В.; Мирошніченко, О. М.; Афанасьєва, Т. А.
2016Види скляної консервної тари і засоби її закупорюванняВерхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
2020Використання інтерактивних форм навчання при підготовки студентів з дисциплін «Технологія галузі», «Загальна технологія та технологія галузі», «Технологія виробництва товарів», «Технологія переробки вторинної сировини»Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.; Нікітчіна, Т. І.; Манолі, Т. А.
2017Ефективність різних способів теплової стерилізації у виробництві консервівВерхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
2017Методологія розробки сучасної нормативно-технологічної документації для виробництва харчової продукції з урахуванням вимог міжнародних стандартівВерхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.; Альтман, Е. І.
2017Методологія розробки сучасної нормативної технологічної документації для виробництва харчової продукціїВерхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
2021Особливості викладання лекційного матеріалу при заочній формі навчання зі спеціальності "Харчові технології", "Біотехнології та біоінженерія"Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
2018Особливості використання колагену у сокових продуктахПавленко, С. І.; Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
2019Особливості методології викладання дисципліни «Стандартизація, метрологія та сертифікація» для бакалаврівВерхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
2019Особливості методології викладання розділу «Тара» дисципліни «Фізико-хімічні основи технології консервованих продуктів»Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
2020Охорона праці та цивільний захист в галузі (Модуль 1 – Охорона праці в галузі)Фесенко, О. О.; Лисюк, В. М.; Мирошніченко, О. М.; Сахарова, З. М.; Неменуща, С. М.; Булюк, В. І.
2021Охорона праці у закладах вищої освіти. Що повинні знати і здійснювати викладачіВерхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
2020Посилення самостійної роботи в курсі «Технологія консервної галузі»Верхівкер, Я. Г.; Нікітчіна, Т. І.; Мирошніченко, О. М.
2018Причини вакуумної деформації полімерної споживчої тариВерхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
2020Підготовка води в технологіях виробництва напоївВерхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
2019Підготовка консервної тари в харчових технологіяхВерхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
2015Розробка параметрів консервування кетчупів та томатних соусів у сучасних видах споживчої полімерної тариВерхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
2021Розробка технологічних параметрів для нових видів полімерної тариВерхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.; Доценко, Н. В.; Памбук, С. А.
2020Тара для соковмісних продуктів. Товарознавча оцінка та безпека використанняВерхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
2018Технологія консервної галузі. Теоретичні основи харчових технологійБезусов, А. Т.; Палвашова, Г. І.; Мирошніченко, О. М.; Нікітчіна, Т. І.; Ільєва, О. С.; Афанасьєва, Т. М.