Browsing by Author Мельник, І. В.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 27  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Аналіз фізіологічного стану дріжджів після активізації БАР неорганічного походженняЧуб, С. А.; Мельник, І. В.
2020Аналіз інформаційної фальсифікації ігристих виМельник, І. В.
2020Використання винограду і продуктів його переробки в технології виробництва фруктового пиваБандура, Д. О.; Мельник, І. В.
2016Використання дріжджових підкормок «ENОGRUP» для зброджування виноградного сусла в технології білих столових винБочевар, Р. І.; Мельник, І. В.
2010Використання лактози в пивоварінніПогорєлов, А. В.; Мельник, І. В.
2021Використання інформаційних технологій навчання при викладанні технологічних дисциплінМельник, І. В.; Ільєва, О. С.
2021Вимоги до якості пивоварного ячменю як несолодженої сировини у виробництві пиваМельник, І. В.; Борта, А. В.; Ульянов, М. Д.
2015Вплив оброблення сучасними бентонітами на прозорість білих столових виноматеріалівМельник, І. В.; Чебукін, П. П.; Бочевар, Р. І.
2020Конкурентоспроможність білих столових вин українських виробниківМельник, І. В.
2020Крафтове пивоваріння: до питання і поняття “живого” пиваМельник, І. В.
2018Методи організації самостійної роботи майбутніх технологів для розвитку професійних навичокМельник, І. В.; Ільєва, О. С.
2020Організація самостійної роботи студентів під час проходження преддипломної практики на пивоварних підприємствахМельник, І. В.
2016Особливості визначення стадії внесення нетрадиційних компонентів рослинного походження в технології пиваГнатовська, Д. О.; Мельник, І. В.
2020Особливості товарознавчої оцінки червоних столових вин торговельної мережі «Вина cвіту» м. ОдесаМельник, І. В.; Крамаренко, Е. Є.
2021Оцінка якості закупорювальних засобів для вина на українському ринкуМельник, І. В.
2017Оцінка якості пива профільним методомЧуб, С. А.; Гнатовська, Д. О.; Мельник, І. В.
2020Перспективна вітчизняна плодово-ягідна сировина для використання в технології спеціального пиваМельник, І. В.
2016Порівняльний аналіз фізіологічного стану дріжджів з використанням БАР протягом головного бродіння пиваМельник, І. В.; Чуб, С. А.
2021Підвищення професійних компетенцій магістрів-технологів при комплексному проєктуванніМельник, І. В.; Коваленко, О. О.
2019Підвищення якості червоних столових виноматеріалів при контрольованому режимі бродіння в ПАТ «Коблево»Мельник, І. В.; Асанбаєва, К. Ю.