Skip navigation
Home
Guide
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
For users
Regulations of the Repository
Indexing
Copyright
Form for external authors
Author ethics
Glossary
Language
русский
English
українська
Sign in:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
card-file
Browsing by Author Мельник, І. В.
Jump to:
0-9
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ж
З
И
І
Ї
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ь
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 27
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Аналіз фізіологічного стану дріжджів після активізації БАР неорганічного походження
Чуб, С. А.
;
Мельник, І. В.
2020
Аналіз інформаційної фальсифікації ігристих ви
Мельник, І. В.
2020
Використання винограду і продуктів його переробки в технології виробництва фруктового пива
Бандура, Д. О.
;
Мельник, І. В.
2016
Використання дріжджових підкормок «ENОGRUP» для зброджування виноградного сусла в технології білих столових вин
Бочевар, Р. І.
;
Мельник, І. В.
2010
Використання лактози в пивоварінні
Погорєлов, А. В.
;
Мельник, І. В.
2021
Використання інформаційних технологій навчання при викладанні технологічних дисциплін
Мельник, І. В.
;
Ільєва, О. С.
2021
Вимоги до якості пивоварного ячменю як несолодженої сировини у виробництві пива
Мельник, І. В.
;
Борта, А. В.
;
Ульянов, М. Д.
2015
Вплив оброблення сучасними бентонітами на прозорість білих столових виноматеріалів
Мельник, І. В.
;
Чебукін, П. П.
;
Бочевар, Р. І.
2020
Конкурентоспроможність білих столових вин українських виробників
Мельник, І. В.
2020
Крафтове пивоваріння: до питання і поняття “живого” пива
Мельник, І. В.
2018
Методи організації самостійної роботи майбутніх технологів для розвитку професійних навичок
Мельник, І. В.
;
Ільєва, О. С.
2020
Організація самостійної роботи студентів під час проходження преддипломної практики на пивоварних підприємствах
Мельник, І. В.
2016
Особливості визначення стадії внесення нетрадиційних компонентів рослинного походження в технології пива
Гнатовська, Д. О.
;
Мельник, І. В.
2020
Особливості товарознавчої оцінки червоних столових вин торговельної мережі «Вина cвіту» м. Одеса
Мельник, І. В.
;
Крамаренко, Е. Є.
2021
Оцінка якості закупорювальних засобів для вина на українському ринку
Мельник, І. В.
2017
Оцінка якості пива профільним методом
Чуб, С. А.
;
Гнатовська, Д. О.
;
Мельник, І. В.
2020
Перспективна вітчизняна плодово-ягідна сировина для використання в технології спеціального пива
Мельник, І. В.
2016
Порівняльний аналіз фізіологічного стану дріжджів з використанням БАР протягом головного бродіння пива
Мельник, І. В.
;
Чуб, С. А.
2021
Підвищення професійних компетенцій магістрів-технологів при комплексному проєктуванні
Мельник, І. В.
;
Коваленко, О. О.
2019
Підвищення якості червоних столових виноматеріалів при контрольованому режимі бродіння в ПАТ «Коблево»
Мельник, І. В.
;
Асанбаєва, К. Ю.