Browsing by Author Манолі, Т. А.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 32  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
200721453 Спосіб виробництва рибного білкового ізолятуМанолі, Т. А.; Памбук, С. А.
201157578 Сіль харчоваДарчук, Є. В.; Манолі, Т. А.; Памбук, С. А.
201276056 Спосіб одержання продукту розчинення колагенуМанолі, Т. А.; Памбук, С. А.
2018Веб-технології як інструмент для організації самостійної роботи студентівМанолі, Т. А.; Нікітчіна, Т. І.; Баришева, Я. О.
2015Використання полісахаридів як структуроутворювачів в технології рибних солоно-сушених чіпсівМанолі, Т. А.; Нікітчіна, Т. І.; Баришева, Я. О.
2018Використання пряно-ароматичних екстрактів в технології рибних пресервів з метою посилення консервуючого ефекту при зберіганні в умовах помірних позитивних температурахМанолі, Т. А.; Нікітчіна, Т. І.; Баришева, Я. О.
2020Використання інтерактивних форм навчання при підготовки студентів з дисциплін «Технологія галузі», «Загальна технологія та технологія галузі», «Технологія виробництва товарів», «Технологія переробки вторинної сировини»Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.; Нікітчіна, Т. І.; Манолі, Т. А.
2017Вплив заморожування на термін зберігання рибних пресервів з швидкодозріваючих рибМанолі, Т. А.
2019Дослідження взаємодії гістаміну у пектиновмісних харчових системахМанолі, Т. А.; Нікітчіна, Т. І.; Баришева, Я. О.
2019Дослідження впливу пектинових речовин на вміст біогенних амінів у рибних кулінарних виробахБаришева, Я. О.; Манолі, Т. А.; Безусов, А. Т.
2019Дослідження процесу термостабілізації на якість драглеподібних консервів із морепродуктівМанолі, Т. А.; Герасим, Г. С.; Кушніренко, Н. М.; Нікітчіна, Т. І.
2021Електронні підручники: переваги і проблемні питанняАгунова, Л. В.; Нікітчіна, Т. І.; Манолі, Т. А.
2017Ефективність застосування методу вирішення практичних проблем («Case study») в становленні фахівців спеціальності «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»Манолі, Т. А.; Нікітчіна, Т. І.; Баришева, Я. О.
2021Компетентнісний підхід у формуванні вищої товарознавчої освітиМанолі, Т. А.; Памбук, C. А.; Нікітчіна, Т. І.
2019Метод критичного мислення в курсі «Проектування підприємств галузі з основами САПР з КП»Манолі, Т. А.; Нікітчіна, Т. І.; Баришева, Я. О.
2018Метод тонкошарової хроматографії, як актуальний метод з визначення біогенних амінівБезусов, А. Т.; Манолі, Т. А.; Баришева, Я. О.
2021Модель компетенцій як інструмент для успішного формування профілю фахівця в ОНАХТНікітчіна, Т. І.; Манолі, Т. А.; Баришева, Я. О.
2019Низькоестерифіковані пектинові речовини як чинник регулювання вмістом біогенних амінівБезусов, А. Т.; Манолі, Т. А.; Нікітчіна, Т. І.; Баришева, Я. О.
2020Основи сенсорного аналізу харчових продуктівТкаченко, О. Б.; Каменева, Н. В.; Тітлова, О. О.; Верхівкер, Я. Г.; Солоницька, І. В.; Солецька, А. Д.; Манолі, Т. А.
2020Особливості технології рибного фаршу в оболонці функціонального призначенняКоченко, О. І.; Дунський, В. М.; Манолі, Т. А.; Нікітчіна, Т. І.; Василів, В. П.