Browsing by Author Луніна, Л. О.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2018130688 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продуктуСоц, С. М.; Буняк, О. В.; Луніна, Л. О.; Станкевич, Г. М.
2019136214 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту "Кіноасан"Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Станкевич, Г. М.; Страхова, Т. В.; Кац, А. К.; Дмитренко, Л. Д.; Луніна, Л. О.
2019Дослідження гігроскопічних властивостей нетрадиційних форм пшениці і ячменюСтанкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Васильєв, С. В.; Луніна, Л. О.
2018Дослідження фізико-механічних властивостей голозерного та плівчастого ячменюСтанкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Луніна, Л. О.
2016Особливості використання голозерного ячменю у харчовій промисловостіЛуніна, Л. О.
2016Поліпшення використання голозерного ячменю за допомогою фракціонуванняЛуніна, Л. О.
2017Порівняльна характеристика фізико–технологічних властивостей різних форм ячменюКац, А. К.; Станкевич, Г. М.; Луніна, Л. О.
2015Удосконалення післязбиральної обробки зерна голозерного ячменюСтанкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Луніна, Л. О.; Гагауз, Е. В.