Browsing by Author Луніна, Л. О.
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2018 | 130688 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту | Соц, С. М.; Буняк, О. В.; Луніна, Л. О.; Станкевич, Г. М. |
2019 | 136214 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту "Кіноасан" | Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Станкевич, Г. М.; Страхова, Т. В.; Кац, А. К.; Дмитренко, Л. Д.; Луніна, Л. О. |
2019 | Дослідження гігроскопічних властивостей нетрадиційних форм пшениці і ячменю | Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Васильєв, С. В.; Луніна, Л. О. |
2018 | Дослідження фізико-механічних властивостей голозерного та плівчастого ячменю | Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Луніна, Л. О. |
2016 | Особливості використання голозерного ячменю у харчовій промисловості | Луніна, Л. О. |
2016 | Поліпшення використання голозерного ячменю за допомогою фракціонування | Луніна, Л. О. |
2017 | Порівняльна характеристика фізико–технологічних властивостей різних форм ячменю | Кац, А. К.; Станкевич, Г. М.; Луніна, Л. О. |
2015 | Удосконалення післязбиральної обробки зерна голозерного ячменю | Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Луніна, Л. О.; Гагауз, Е. В. |