Browsing by Author Левицький, А. П.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
2015101346 Корм для сільськогосподарських тваринЛевицький, А. П.; Селіванська, І. О.; Лапінська, А. П.; Чорниш, Т. Ю.; Ткаченко, В. І.; Новгородська, Г. В.; Шеремета, І. В.
2021148408 Спосіб визначення вмісту вологи в жирах і жировмісних продуктахЛевицький, А. П.; Левицький, Ю. А.; Селіванська, І. О.; Лапінська, А. П.; Кравченко, Г. Д.; Козак, В. В.
201495344 Корм для сільськогосподарських тваринЛевицький, А. П.; Січкар, В. І.; Ходаков, І. В.; Семіванська, І. О.; Лапінська, А. П.
2019Активізація пізнавальної діяльності як спосіб забезпечення академічної доброчесностіЛевицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Хоренжий, Н. В.
2019Аліментарна профілактика дисбіотичного синдромуЛевицький, А. П.
2022Біохімічні компоненти в розробці сучасних раціонів молодняка сільськогосподарської птиціЄгоров, Б. В.; Левицький, А. П.; Кананихіна, О. М.; Турпурова, Т. М.
2020Використання нанорозмірного наповнювача – раціональний спосіб підвищення ефективності застосування есенціальних поліненасичених жирних кислот в кормовиробництвіЛевицький, А. П.; Лапінська, А. П.
2017Вплив різних рослинних олій на жирнокислотний склад ліпідів печінки щурівЛевицький, А. П.; Ходаков, І. В.; Лапінська, А. П.
2022Вплив харчових жирів з різним жирнокислотним складом на ендогенний біосинтез жирних кислот в печінці щурівЛевицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Селіванська, І. О.; Левицький, Ю. А.
2016Дослідження якості виноградних вичавок, зневоднених різними способамиЛевицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Ходаков, І. В.
2019Експериментальне обґрунтування способів корекції мікробіоценозу сільськогосподарських тварин та птиціЛевицький, А. П.; Лапінська, А. П.
2018Кормова цінність борошна з виноградних вичавок з різних сортів виноградуЛевицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Ходаков, І. В.; Тарасова, В. В.
2017Перспективи використання макух та шротів високоолеїнового соняшника у комбікормовому виробництвіЛевицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Ходаков, І. В.
2022Практичні тренінги та наукові лабораторії кафедри технології зерна і комбікормів - запорука зв’язку з підприємствамиМакаринська, А. В.; Єгоров, Б. В.; Станкевич, Г. М.; Левицький, А. П.
2021Проблеми неадекватного жирового харчуванняЛевицький, А. П.; Єгоров, Б. В.; Лапінська, А. П.; Селіванська, І. О.
2017Підвищення ефективності дистанційного модуля за рахунок використання інформаційних технологійЛевицький, А. П.; Лапінська, А. П.
2021Способи підвищення конкурентоздатності випускників закладів вищої освітиСоц, С. М.; Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.
2022Створення сучасних лабораторій – ефективний спосіб забезпечення якості вищої освітиЄгоров, Б. В.; Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.
2020Удосконалення самостійної роботи студентівЛевицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Хоренжий, Н. В.
2015Як перетворити відходи виноробної галузі у прибуткиЛевицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Хоренжий, Н. В.