Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | 101346 Корм для сільськогосподарських тварин | Левицький, А. П.; Селіванська, І. О.; Лапінська, А. П.; Чорниш, Т. Ю.; Ткаченко, В. І.; Новгородська, Г. В.; Шеремета, І. В. |
2021 | 148408 Спосіб визначення вмісту вологи в жирах і жировмісних продуктах | Левицький, А. П.; Левицький, Ю. А.; Селіванська, І. О.; Лапінська, А. П.; Кравченко, Г. Д.; Козак, В. В. |
2014 | 95344 Корм для сільськогосподарських тварин | Левицький, А. П.; Січкар, В. І.; Ходаков, І. В.; Семіванська, І. О.; Лапінська, А. П. |
2019 | Активізація пізнавальної діяльності як спосіб забезпечення академічної доброчесності | Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Хоренжий, Н. В. |
2019 | Аліментарна профілактика дисбіотичного синдрому | Левицький, А. П. |
2022 | Біохімічні компоненти в розробці сучасних раціонів молодняка сільськогосподарської птиці | Єгоров, Б. В.; Левицький, А. П.; Кананихіна, О. М.; Турпурова, Т. М. |
2020 | Використання нанорозмірного наповнювача – раціональний спосіб підвищення ефективності застосування есенціальних поліненасичених жирних кислот в кормовиробництві | Левицький, А. П.; Лапінська, А. П. |
2017 | Вплив різних рослинних олій на жирнокислотний склад ліпідів печінки щурів | Левицький, А. П.; Ходаков, І. В.; Лапінська, А. П. |
2022 | Вплив харчових жирів з різним жирнокислотним складом на ендогенний біосинтез жирних кислот в печінці щурів | Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Селіванська, І. О.; Левицький, Ю. А. |
2016 | Дослідження якості виноградних вичавок, зневоднених різними способами | Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Ходаков, І. В. |
2019 | Експериментальне обґрунтування способів корекції мікробіоценозу сільськогосподарських тварин та птиці | Левицький, А. П.; Лапінська, А. П. |
2018 | Кормова цінність борошна з виноградних вичавок з різних сортів винограду | Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Ходаков, І. В.; Тарасова, В. В. |
2017 | Перспективи використання макух та шротів високоолеїнового соняшника у комбікормовому виробництві | Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Ходаков, І. В. |
2022 | Практичні тренінги та наукові лабораторії кафедри технології зерна і комбікормів - запорука зв’язку з підприємствами | Макаринська, А. В.; Єгоров, Б. В.; Станкевич, Г. М.; Левицький, А. П. |
2021 | Проблеми неадекватного жирового харчування | Левицький, А. П.; Єгоров, Б. В.; Лапінська, А. П.; Селіванська, І. О. |
2017 | Підвищення ефективності дистанційного модуля за рахунок використання інформаційних технологій | Левицький, А. П.; Лапінська, А. П. |
2021 | Способи підвищення конкурентоздатності випускників закладів вищої освіти | Соц, С. М.; Левицький, А. П.; Лапінська, А. П. |
2022 | Створення сучасних лабораторій – ефективний спосіб забезпечення якості вищої освіти | Єгоров, Б. В.; Левицький, А. П.; Лапінська, А. П. |
2020 | Удосконалення самостійної роботи студентів | Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Хоренжий, Н. В. |
2015 | Як перетворити відходи виноробної галузі у прибутки | Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Хоренжий, Н. В. |