Skip navigation
Home
Guide
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
For users
Regulations of the Repository
Indexing
Copyright
Form for external authors
Author ethics
Glossary
Language
English
українська
Sign in:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
card-file
Browsing by Author Лебеденко, Т. Є.
Jump to:
0-9
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ж
З
И
І
Ї
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ь
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 54
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2015
100022 Спосіб активування хлібопекарських пресованих дріжджів
Гардаушенко, Г. М.
;
Лебеденко, Т. Є.
;
Кожевнікова, В. О.
2015
103620 Спосіб активування хлібопекарських пресованих дріжджів
Гулько, Г. В.
;
Лебеденко, Т. Є.
;
Кожевнікова, В. О.
2016
103945 Композиція інгредієнтів для виробництва пшеничного хліб
Гулько, Г. В.
;
Лебеденко, Т. Є.
;
Кожевнікова, В. О.
2016
103946 Композиція інгредієнтів для виробництва пшеничного хліба
Гулько, Г. В.
;
Лебеденко, Т. Є.
;
Кожевнікова, В. О.
2016
104661 Композиція інгредієнтів для приготування житньо-пшеничного хліба
Лебеденко, Т. Є.
;
Кожевнікова, В. О.
;
Нікулін, А. С.
2016
104892 Композиція інгредієнтів для приготування пшеничного хліба
Нікулін, А. С.
;
Лебеденко, Т. Є.
;
Кожевнікова, В. О.
2017
117852 Композиція інгредієнтів для приготування булочок з пшеничного борошна
Лебеденко, Т. Є.
;
Соколова, Н. Ю.
;
Колесник, М. І.
;
Гергель, О. Г.
;
Корінь, О. В.
2017
117940 Композиція інгредієнтів для приготування булочок з пшеничного борошна
Лебеденко, Т. Є.
;
Соколова, Н. Ю.
;
Крачковська, Я. В.
;
Лизак, В. В.
;
Райчева, А. І.
2017
118135 Композиція інгредієнтів для приготування сухарів з пшеничного борошна
Лебеденко, Т. Є.
;
Соколова, Н. Ю.
;
Колесник, М. І.
;
Кравчинська, Ю. М.
;
Гілка, О. О.
2017
118203 Композиція інгредієнтів для приготування сухарів з пшеничного борошна
Лебеденко, Т. Є.
;
Соколова, Н. Ю.
;
Лизак, В. В.
;
Крачковська, Я. В.
;
Райчева, А. І.
2021
146803 Спосіб компостування харчових відходів
Лебеденко, Т. Є.
;
Сагдєєва, О. А.
;
Шунько, Г. С.
;
Соколова, В. І.
;
Крусір, Г. В.
;
Юрченко, Д. Ю.
2021
147428 Спосіб одержання соусу червоного основного
Крусір, Г. В.
;
Лебеденко, Т. Є.
;
Шунько, Г. С.
;
Соколова, В. І.
2010
47062 Композиція інгредієнтів для приготування батона нарізного
Лебеденко, Т. Є.
;
Кананихіна, О. М.
;
Соколова, Н. Ю.
2010
48115 Композиція інгредієнтів для приготування хмелевих дріжджів
Лебеденко, Т. Є.
;
Кананихіна, Т. М.
;
Соколова, Н. Ю.
2010
48117 Композиція інгредієнтів для приготування хліба пшеничного
Лебеденко, Т. Є.
;
Кананихіна, О. М.
;
Соколова, Н. Ю.
2011
57039 Спосіб приготування хлібобулочних виробів пониженої вологості з хмелем
Лебеденко, Т. Є.
;
Кананихіна, О. М.
;
Соколова, Н. Ю.
;
Рапіта, В. Р.
2011
57040 Композиція інгредієнтів для виробництва сухарних виробів
Лебеденко, Т. Є.
;
Кананихіна, О. М.
;
Соколова, Н. Ю.
;
Рапіта, В. Р.
2011
58639 Спосіб виробництва хлібобулочних виробів
Капрельянц, Л. В.
;
Гусак-Шкловська, Я. Д.
;
Лебеденко, Т. Є.
2013
76545 Композиція інгредієнтів для приготування пшеничного хліба
Лебеденко, Т. Є.
;
Кожевнікова, В. О.
2013
76546 Спосіб виробництва бездріжджових хлібобулочних виробів із пшеничного борошна
Лебеденко, Т. Є.
;
Воропаєва, Н. В.