Browsing by Author Лебеденко, Т. Є.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 54  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015100022 Спосіб активування хлібопекарських пресованих дріжджівГардаушенко, Г. М.; Лебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.
2015103620 Спосіб активування хлібопекарських пресованих дріжджівГулько, Г. В.; Лебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.
2016103945 Композиція інгредієнтів для виробництва пшеничного хлібГулько, Г. В.; Лебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.
2016103946 Композиція інгредієнтів для виробництва пшеничного хлібаГулько, Г. В.; Лебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.
2016104661 Композиція інгредієнтів для приготування житньо-пшеничного хлібаЛебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.; Нікулін, А. С.
2016104892 Композиція інгредієнтів для приготування пшеничного хлібаНікулін, А. С.; Лебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.
2017117852 Композиція інгредієнтів для приготування булочок з пшеничного борошнаЛебеденко, Т. Є.; Соколова, Н. Ю.; Колесник, М. І.; Гергель, О. Г.; Корінь, О. В.
2017117940 Композиція інгредієнтів для приготування булочок з пшеничного борошнаЛебеденко, Т. Є.; Соколова, Н. Ю.; Крачковська, Я. В.; Лизак, В. В.; Райчева, А. І.
2017118135 Композиція інгредієнтів для приготування сухарів з пшеничного борошнаЛебеденко, Т. Є.; Соколова, Н. Ю.; Колесник, М. І.; Кравчинська, Ю. М.; Гілка, О. О.
2017118203 Композиція інгредієнтів для приготування сухарів з пшеничного борошнаЛебеденко, Т. Є.; Соколова, Н. Ю.; Лизак, В. В.; Крачковська, Я. В.; Райчева, А. І.
2021146803 Спосіб компостування харчових відходівЛебеденко, Т. Є.; Сагдєєва, О. А.; Шунько, Г. С.; Соколова, В. І.; Крусір, Г. В.; Юрченко, Д. Ю.
2021147428 Спосіб одержання соусу червоного основногоКрусір, Г. В.; Лебеденко, Т. Є.; Шунько, Г. С.; Соколова, В. І.
201047062 Композиція інгредієнтів для приготування батона нарізногоЛебеденко, Т. Є.; Кананихіна, О. М.; Соколова, Н. Ю.
201048115 Композиція інгредієнтів для приготування хмелевих дріжджівЛебеденко, Т. Є.; Кананихіна, Т. М.; Соколова, Н. Ю.
201048117 Композиція інгредієнтів для приготування хліба пшеничногоЛебеденко, Т. Є.; Кананихіна, О. М.; Соколова, Н. Ю.
201157039 Спосіб приготування хлібобулочних виробів пониженої вологості з хмелемЛебеденко, Т. Є.; Кананихіна, О. М.; Соколова, Н. Ю.; Рапіта, В. Р.
201157040 Композиція інгредієнтів для виробництва сухарних виробівЛебеденко, Т. Є.; Кананихіна, О. М.; Соколова, Н. Ю.; Рапіта, В. Р.
201158639 Спосіб виробництва хлібобулочних виробівКапрельянц, Л. В.; Гусак-Шкловська, Я. Д.; Лебеденко, Т. Є.
201376545 Композиція інгредієнтів для приготування пшеничного хлібаЛебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.
201376546 Спосіб виробництва бездріжджових хлібобулочних виробів із пшеничного борошнаЛебеденко, Т. Є.; Воропаєва, Н. В.