Browsing by Author Кузьменко, Ю. Я.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 26  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015100493 Спосіб приготування збагаченої питної води для сільськогосподарської птиціЄгоров, Б. В.; Кузьменко, Ю. Я.
201494650 Спосіб виробництва кормової добавкиЄгоров, Б. В.; Кузьменко, Ю. Я.
201494651 Спосіб виробництва кормової добавкиЄгоров, Б. В.; Кузьменко, Ю. Я.; Бордун, Т. В.
201597796 Спосіб функціональної годівлі молодняка сільськогосподарської птиціКузьменко, Ю. Я.; Єгоров, Б. В.
2020Борошно із крупяних культур. Вівсяне, особливості виробництваСоц, С. М.; Кустов, І. О.; Кузьменко, Ю. Я.
2020Виробництво круп при переробці зерна голозерного вівса та голозерного ячменюКустов, І. О.; Кузьменко, Ю. Я.
2020Вплив воднотеплової обробки при виробництві плющеного ядра з пшениціСоц, С. М.; Кустов, І. О.; Кузьменко, Ю. Я.
2016Гастрономічний туризм – як різновид туризмуКузьменко, Ю. Я.
2020Голозерний овес – перспективна сировина круп'яної галузіСоц, С. М.; Кустов, І. О.; Кузьменко, Ю. Я.; Бутинський, І.
2020Дистанційне навчання як сучасна форма навчання студентівКустов, І. О.; Донець, А. О.; Кузьменко, Ю. Я.
2014Качество мяса и связанное с ним здоровье людейКузьменко, Ю. Я.
2020Нова сировина як основа розвитку вітчизняних кру’пяних технологійСоц, С. М.; Кустов, І. О.; Кузьменко, Ю. Я.
2020Нові можливості для виробництва плющених продуктівСоц, С. М.; Кустов, І. О.; Кузьменко, Ю. Я.
2022Особливості виробництва традиційних плющених продуктів з вівсаСоц, С. М.; Кустов, І. О.; Кузьменко, Ю. Я.; Коломієць, М. С.
2016Особливості годівлі молодняка сільськогосподарської птиціЄгоров, Б. В.; Кузьменко, Ю. Я.
2015Особливості застосування біологічно активних речовинКузьменко, Ю. Я.
2020Особливості очищення та переробки зерна голозерного вівсаКустов, І. О.; Кузьменко, Ю. Я.; Чернишова, О. О.
2020Особливості переробки вівса та ячменю в круп`яній промисловостіСоц, С. М.; Кустов, І. О.; Чумаченко, Ю. Д.; Кузьменко, Ю. Я.
2020Особливості переробки вівса у круп’яні продуктиСоц, С. М.; Кустов, І. О.; Кузьменко, Ю. Я.
2020Особливості технологічних властивостей при використанні голозерних видів зерна вівса та ячменюСоц, С. М.; Кустов, І. О.; Кузьменко, Ю. Я.