Skip navigation
Home
Guide
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
For users
Regulations of the Repository
Indexing
Copyright
Form for external authors
Author ethics
Glossary
Language
English
українська
Sign in:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
card-file
Browsing by Author Кузьменко, Ю. Я.
Jump to:
0-9
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ж
З
И
І
Ї
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ь
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 26
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2015
100493 Спосіб приготування збагаченої питної води для сільськогосподарської птиці
Єгоров, Б. В.
;
Кузьменко, Ю. Я.
2014
94650 Спосіб виробництва кормової добавки
Єгоров, Б. В.
;
Кузьменко, Ю. Я.
2014
94651 Спосіб виробництва кормової добавки
Єгоров, Б. В.
;
Кузьменко, Ю. Я.
;
Бордун, Т. В.
2015
97796 Спосіб функціональної годівлі молодняка сільськогосподарської птиці
Кузьменко, Ю. Я.
;
Єгоров, Б. В.
2020
Борошно із крупяних культур. Вівсяне, особливості виробництва
Соц, С. М.
;
Кустов, І. О.
;
Кузьменко, Ю. Я.
2020
Виробництво круп при переробці зерна голозерного вівса та голозерного ячменю
Кустов, І. О.
;
Кузьменко, Ю. Я.
2020
Вплив воднотеплової обробки при виробництві плющеного ядра з пшениці
Соц, С. М.
;
Кустов, І. О.
;
Кузьменко, Ю. Я.
2016
Гастрономічний туризм – як різновид туризму
Кузьменко, Ю. Я.
2020
Голозерний овес – перспективна сировина круп'яної галузі
Соц, С. М.
;
Кустов, І. О.
;
Кузьменко, Ю. Я.
;
Бутинський, І.
2020
Дистанційне навчання як сучасна форма навчання студентів
Кустов, І. О.
;
Донець, А. О.
;
Кузьменко, Ю. Я.
2014
Качество мяса и связанное с ним здоровье людей
Кузьменко, Ю. Я.
2020
Нова сировина як основа розвитку вітчизняних кру’пяних технологій
Соц, С. М.
;
Кустов, І. О.
;
Кузьменко, Ю. Я.
2020
Нові можливості для виробництва плющених продуктів
Соц, С. М.
;
Кустов, І. О.
;
Кузьменко, Ю. Я.
2022
Особливості виробництва традиційних плющених продуктів з вівса
Соц, С. М.
;
Кустов, І. О.
;
Кузьменко, Ю. Я.
;
Коломієць, М. С.
2016
Особливості годівлі молодняка сільськогосподарської птиці
Єгоров, Б. В.
;
Кузьменко, Ю. Я.
2015
Особливості застосування біологічно активних речовин
Кузьменко, Ю. Я.
2020
Особливості очищення та переробки зерна голозерного вівса
Кустов, І. О.
;
Кузьменко, Ю. Я.
;
Чернишова, О. О.
2020
Особливості переробки вівса та ячменю в круп`яній промисловості
Соц, С. М.
;
Кустов, І. О.
;
Чумаченко, Ю. Д.
;
Кузьменко, Ю. Я.
2020
Особливості переробки вівса у круп’яні продукти
Соц, С. М.
;
Кустов, І. О.
;
Кузьменко, Ю. Я.
2020
Особливості технологічних властивостей при використанні голозерних видів зерна вівса та ячменю
Соц, С. М.
;
Кустов, І. О.
;
Кузьменко, Ю. Я.