Skip navigation
Home
Guide
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
For users
Regulations of the Repository
Indexing
Copyright
Form for external authors
Author ethics
Glossary
Language
English
українська
Sign in:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
card-file
Browsing by Author Кожевнікова, В. О.
Jump to:
0-9
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ж
З
И
І
Ї
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ь
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 27
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2015
100022 Спосіб активування хлібопекарських пресованих дріжджів
Гардаушенко, Г. М.
;
Лебеденко, Т. Є.
;
Кожевнікова, В. О.
2015
103620 Спосіб активування хлібопекарських пресованих дріжджів
Гулько, Г. В.
;
Лебеденко, Т. Є.
;
Кожевнікова, В. О.
2016
103945 Композиція інгредієнтів для виробництва пшеничного хліб
Гулько, Г. В.
;
Лебеденко, Т. Є.
;
Кожевнікова, В. О.
2016
103946 Композиція інгредієнтів для виробництва пшеничного хліба
Гулько, Г. В.
;
Лебеденко, Т. Є.
;
Кожевнікова, В. О.
2016
104661 Композиція інгредієнтів для приготування житньо-пшеничного хліба
Лебеденко, Т. Є.
;
Кожевнікова, В. О.
;
Нікулін, А. С.
2016
104892 Композиція інгредієнтів для приготування пшеничного хліба
Нікулін, А. С.
;
Лебеденко, Т. Є.
;
Кожевнікова, В. О.
2013
76545 Композиція інгредієнтів для приготування пшеничного хліба
Лебеденко, Т. Є.
;
Кожевнікова, В. О.
2014
92582 Композиція інгредієнтів для приготування пшеничного хліба
Лебеденко, Т. Є.
;
Кожевнікова, В. О.
2014
92583 Композиція інгредієнтів для приготування пшеничного хліба
Лебеденко, Т. Є.
;
Кожевнікова, В. О.
;
Короленко, К. В.
2014
92584 Композиція інгредієнтів для приготування пшеничного хліба
Лебеденко, Т. Є.
;
Кожевнікова, В. О.
2014
92585 Композиція інгредієнтів для приготування пшеничного хліба
Гардаушенко, Г. М.
;
Лебеденко, Т. Є.
;
Кожевнікова, В. О.
2015
97843 Спосіб активування хлібопекарських пресованих дріжджів
Гардаушенко, Г. М.
;
Лебеденко, Т. Є.
;
Кожевнікова, В. О.
2022
Автоматизовані системи та інформаційні технології в ресторанному бізнесі
Кожевнікова, В. О.
;
Новічков, В. К.
2017
Використання фітоекстрактів для покращення структурно-механічних властивостей тіста зі слабкого борошна
Лебеденко, Т. Є.
;
Кожевнікова, В. О.
;
Карацуба, Н. Л.
2018
Відродження старовинних технологій: артизанський хліб на спонтанних заквасках – новий тренд хлібопекарського і ресторанного бізнесу
Лебеденко, Т. Є.
;
Кожевнікова, В. О.
;
Карацуба, Н. Л.
2020
Дистанційні технології в підтримці освітнього процессу та забезпеченні розвитку професійних компетенцій
Лебеденко, Т. Є.
;
Новічкова, Т. П.
;
Кожевнікова, В. О.
2015
Загальна концепція та один з напрямів забезпечення населення України хлібопекарною продукцією високої харчової цінності
Лебеденко, Т. Є.
;
Соколова, Н. Ю.
;
Кожевнікова, В. О.
2018
Міні-пекарні як один з елементів готельно-ресторанного бізнесу
Кожевнікова, В. О.
;
Ткачук, О. В.
;
Гушпіт, Л. О.
2021
Національні традиції приготування хлібопекарних виробів в аспекті розвитку ресторанного бізнесу
Лебеденко, Т. Є.
;
Кожевнікова, В. О.
2022
Особливості освітнього процесу під час дистанційного навчання
Савченко, Т. В.
;
Кожевнікова, В. О.