Browsing by Author Кожевнікова, В. О.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 27  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015100022 Спосіб активування хлібопекарських пресованих дріжджівГардаушенко, Г. М.; Лебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.
2015103620 Спосіб активування хлібопекарських пресованих дріжджівГулько, Г. В.; Лебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.
2016103945 Композиція інгредієнтів для виробництва пшеничного хлібГулько, Г. В.; Лебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.
2016103946 Композиція інгредієнтів для виробництва пшеничного хлібаГулько, Г. В.; Лебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.
2016104661 Композиція інгредієнтів для приготування житньо-пшеничного хлібаЛебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.; Нікулін, А. С.
2016104892 Композиція інгредієнтів для приготування пшеничного хлібаНікулін, А. С.; Лебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.
201376545 Композиція інгредієнтів для приготування пшеничного хлібаЛебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.
201492582 Композиція інгредієнтів для приготування пшеничного хлібаЛебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.
201492583 Композиція інгредієнтів для приготування пшеничного хлібаЛебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.; Короленко, К. В.
201492584 Композиція інгредієнтів для приготування пшеничного хлібаЛебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.
201492585 Композиція інгредієнтів для приготування пшеничного хлібаГардаушенко, Г. М.; Лебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.
201597843 Спосіб активування хлібопекарських пресованих дріжджівГардаушенко, Г. М.; Лебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.
2022Автоматизовані системи та інформаційні технології в ресторанному бізнесіКожевнікова, В. О.; Новічков, В. К.
2017Використання фітоекстрактів для покращення структурно-механічних властивостей тіста зі слабкого борошнаЛебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.; Карацуба, Н. Л.
2018Відродження старовинних технологій: артизанський хліб на спонтанних заквасках – новий тренд хлібопекарського і ресторанного бізнесуЛебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.; Карацуба, Н. Л.
2020Дистанційні технології в підтримці освітнього процессу та забезпеченні розвитку професійних компетенційЛебеденко, Т. Є.; Новічкова, Т. П.; Кожевнікова, В. О.
2015Загальна концепція та один з напрямів забезпечення населення України хлібопекарною продукцією високої харчової цінностіЛебеденко, Т. Є.; Соколова, Н. Ю.; Кожевнікова, В. О.
2018Міні-пекарні як один з елементів готельно-ресторанного бізнесуКожевнікова, В. О.; Ткачук, О. В.; Гушпіт, Л. О.
2021Національні традиції приготування хлібопекарних виробів в аспекті розвитку ресторанного бізнесуЛебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.
2022Особливості освітнього процесу під час дистанційного навчанняСавченко, Т. В.; Кожевнікова, В. О.