Skip navigation
Home
Guide
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
For users
Regulations of the Repository
Indexing
Copyright
Form for external authors
Author ethics
Glossary
Language
English
українська
Sign in:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
card-file
Browsing by Author Капустян, А. І.
Jump to:
0-9
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ж
З
И
І
Ї
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ь
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 33
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2015
100637 Спосіб одержання глікопептидного продукту із клітинних стінок бактерій
Черно, Н. К.
;
Капустян, А. І.
2020
122754 Дієтична добавка "Імунокорект"
Капустян, А. І.
;
Черно, Н. К.
;
Пукас, А. С.
2021
123241 Спосіб визначення комплексоутворювальної ємності змішанолігандних органічних систем відносно іонів металів
Капустян, А. І.
;
Черно, Н. К.
2019
138829 Спосіб визначення комплексоутворювальної ємності змішанолігандних органічних систем відносно іонів металів
Капустян, А. І.
;
Черно, Н. К.
2019
138938 Спосіб одержання глікопептидного продукту із клітинних стінок пробіотичних бактерій /
Капустян, А. І.
;
Черно, О. Г.
;
Бурдо, О. Г.
2020
141840 Дієтична добавка "Імунокорект"
Капустян, А. І.
;
Черно, Н. К.
;
Пукас, А. С.
2020
142457 Спосіб визначення муропептидів у складі бактеріальних гідролізатів
Капустян, А. І.
;
Черно, Н. К.
;
Озоліна, С. О.
2008
30416 Спосіб виробництва кефірного желе
Салавеліс, А. Д.
;
Горкавенко, Н. Є.
;
Черно, Н. К.
;
Озоліна, С. О.
;
Капустян, А. І.
2012
66429 Спосіб іммобілізації трипсину
Черно, Н. К.
;
Озоліна, С. О.
;
Капустян, А. І.
2012
66757 Спосіб іммобілізації ферменту в поліелектролітну мікрокапсулу
Черно, Н. К.
;
Озоліна, С. О.
;
Капустян, А. І.
2012
76072 Спосіб іммобілізації α-амілази
Черно, Н. К.
;
Капустян, А. І.
;
Саблістюк, О. О.
2012
99542 Спосіб іммобілізації трипсину
Черно, Н. К.
;
Озоліна, С. О.
;
Капустян, А. І.
2017
Автолітичні зміни біомаси Lactobacillus acidofillus як фактор поліпшення ефективності її ферментативної деструкції
Капустян, А. І.
;
Черно, Н. К.
2022
Адаптація інформаційних та мультимедійних навичок студентів для дистанційного контролю знань
Капустян, А. І.
;
Черно, Н. К.
;
Науменко, К. І.
2016
Вплив деяких фізико-хімічних дезінтегруючих факторів на вихід біологічно активних фрагментів пептидогліканів клітинних стінок бактерій
Черно, Н. К.
;
Капустян, А. І.
;
Чорна, А. В.
2015
Вплив деяких фізико-хімічних дезінтегруючих факторів на вихід біологічно активних фрагментів пептидогліканів клітинних стінок бактерій
Капустян, А. І.
;
Чорна, А.
2019
Комплекси магнію з продуктами метаболізму та переробки пробіотичних культур
Капустян, А. І.
;
Черно, Н. К.
;
Пукас, А. С.
2017
Методологічні особливості дистанційного курсу «Харчова хімія»
Капустян, А. І.
;
Гураль, Л. С.
;
Черно, Н. К.
2019
Муропептиди – перспективні фізіологічно-функціональні харчові інгредієнти
Капустян, А. І.
;
Черно, Н. К.
;
Пукас, А. С.
2021-04-23
Наукові основи розробки технологій функціональних імунотропних інгредієнтів та харчових продуктів на основі сполук бактеріального походження
Капустян, А. І.