Browsing by Author Кананихіна, О. М.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 34  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
201939718 Поживне середовище для вирощування хлібопекарських дріжджівЄгоров, Б. В.; Кананихіна, О. М.; Давиденко, Т. М.
200940160 Поживне середовище для вирощування хлібопекарських дріжджівЄгоров, Б. В.; Кананихіна, О. М.; Давиденко, Т. М.
201047062 Композиція інгредієнтів для приготування батона нарізногоЛебеденко, Т. Є.; Кананихіна, О. М.; Соколова, Н. Ю.
201048117 Композиція інгредієнтів для приготування хліба пшеничногоЛебеденко, Т. Є.; Кананихіна, О. М.; Соколова, Н. Ю.
201157039 Спосіб приготування хлібобулочних виробів пониженої вологості з хмелемЛебеденко, Т. Є.; Кананихіна, О. М.; Соколова, Н. Ю.; Рапіта, В. Р.
201157040 Композиція інгредієнтів для виробництва сухарних виробівЛебеденко, Т. Є.; Кананихіна, О. М.; Соколова, Н. Ю.; Рапіта, В. Р.
2022Визначення якості високобілкової кормової добавкиЄгоров, Б. В.; Кананихіна, О. М.; Турпурова, Т. М.
2018Використання біотехнологічних методів для виробництва високоякісних комбікормівЄгоров, Б. В.; Кананихіна, О. М.; Турпурова, Т. М.
2018Використання біотехнології при виробництві комбікормівЄгоров, Б. В.; Кананихіна, О. М.; Турпурова, Т. М.
2021Використання лимонної кислоти в годівлі дійних корівЄгоров, Б. В.; Кананихіна, О. М.; Турпурова, Т. М.
2016Вплив азотного живлення на мікробіологічні та фізико-хімічні показники виноградного сусла в процесі бродінняТкаченко, О. Б.; Кананихіна, О. М.; Пашковський, О. І.; Войцеховська, О. В.
2020Вплив теплової обробки на активність кормових дріжджівЄгоров, Б. В.; Макаринська, А. В.; Кананихіна, О. М.; Турпурова, Т. М.
2019Дослідження впливу походження дріжджів на процес бродіння виноматеріалівз білих сортів виноградуТкаченко, О. Б.; Кананихіна, О. М.; Сугаченко, Т. С.; Кулініч, Є. С.
2017Комплексний підхід до формування культури здоров’я студентівСергєєва, Т. П.; Кананихіна, О. М.
2021Культура та перспективи демократичного розвиткуСоловей, А. О.; Кананихіна, О. М.; Ботіка, Т. С.; Мамроцька, О. А.
2016Мікробіологія харчових виробництвКапрельянц, Л. В.; Пилипенко, Л. М.; Єгорова, А. В.; Пауліна, Я. Б.; Труфкаті, Л. В.; Кананихіна, О. М.; Величко, Т. О.; Килименчук, О. О.; Кручек, О. А.; Шпирко, Т. В.; Охотська, М. І.
2018Національна культура та формування громадянської відповідальності у студентської молодіАнгелов, Г. В.; Соловей, А. О.; Кананихіна, О. М.; Ботіка, Т. С.
2017Особливості білкового метаболізму дріжджів у процесі виробництва виноматеріалів із сировини Одеського регіонуТкаченко, О. Б.; Кананихіна, О. М.; Пашковський, О. І.; Трач, О. В.
2019Про гуманізацію навчання у технічних закладах вищої освітиСоловей, А. О.; Кананихіна, О. М.; Ботіка, Т. С.
2021Про досвід проведення студентських науково-практичних конференцій у дистанційному форматіКананихіна, О. М.; Соловей, А. О.