Browsing by Author Гордієнко, Л. Л.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Аналіз методів і моделей визначення та підвищення конкурентоспроможності підприємствГордієнко, Л. Л.; Відоменко, І. О.
2020Аналіз факторів, які впливають на ефективність кадрового потенціалу організаціїВідоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.
2021Вимоги стейкголдерів, як критерії удосконалення ОК «Планування і контроль на підприємстві»Відоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.; Леонова, Л. Є.
2019Організація дистанційного навчання з вибіркових дисциплінВідоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.
2019Особливості впровадження контролінгу на борошномельних підприємствахВідоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.
2017Підвищення кваліфікації як інструмент створення конкурентних переваг підприємствами галузі хлібопродуктівГордієнко, Л. Л.; Відоменко, І. О.
2016Сучасні методи формування бюджетів просуванняГордієнко, Л. Л.; Відоменко, І. О.
2020Сучасні проблеми управління конкурентоспроможністю підприємств борошномельної промисловостіВідоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.
2018Фактори зовнішнього середовища, що впливають на інвестиційну активність харчових підприємствВідоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.
2019Щодо питань оптимізації логістичних витрат зернотрейдингових компанійВідоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.
2017Щодо проблем дистанційного навчання при розробці курсової роботиГордієнко, Л. Л.; Відоменко, І. О.
2021Інструментарій планування – складові системи контролінгу на харчових та переробних підприємствахВідоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.; Леонова, Л. Є.