Browsing by Author Відоменко, І. О.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 18 of 18
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Аналіз методів і моделей визначення та підвищення конкурентоспроможності підприємствГордієнко, Л. Л.; Відоменко, І. О.
2020Аналіз факторів, які впливають на ефективність кадрового потенціалу організаціїВідоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.
2021Вимоги стейкголдерів, як критерії удосконалення ОК «Планування і контроль на підприємстві»Відоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.; Леонова, Л. Є.
2020Дослідження механізмів формування інвестиційної стратегії підприємств ресторанного господарстваВідоменко, І. О.; Мазур, К. С.
2005Організаційно-економічний механізм реалізації стратегії конкуренції підприємств борошномельної промисловостіВідоменко, І. О.
2019Організація дистанційного навчання з вибіркових дисциплінВідоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.
2019Особливості впровадження контролінгу на борошномельних підприємствахВідоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.
2018Особливості застосування графічних методів при розробці стратегійВідоменко, І. О.; Остроконь, С. М.
2017Підвищення кваліфікації як інструмент створення конкурентних переваг підприємствами галузі хлібопродуктівГордієнко, Л. Л.; Відоменко, І. О.
2021Стратегія просування послуг портових елеваторів як інструмент управління змінамиВідоменко, І. О.
2016Сучасні методи формування бюджетів просуванняГордієнко, Л. Л.; Відоменко, І. О.
2020Сучасні проблеми управління конкурентоспроможністю підприємств борошномельної промисловостіВідоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.
2018Тенденції та проблеми розвитку логістики в УкраїніВідоменко, І. О.; Кондратюк, Н. С.
2018Фактори зовнішнього середовища, що впливають на інвестиційну активність харчових підприємствВідоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.
2020Формування системи інноваційно-інвестиційного розвитку підприємств виноробної галузіВідоменко, І. О.; Проданова, Г. О.
2019Щодо питань оптимізації логістичних витрат зернотрейдингових компанійВідоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.
2017Щодо проблем дистанційного навчання при розробці курсової роботиГордієнко, Л. Л.; Відоменко, І. О.
2021Інструментарій планування – складові системи контролінгу на харчових та переробних підприємствахВідоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.; Леонова, Л. Є.