Browsing by Author Волошенко, О. С.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 39  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015101335 Суха борошняна сумішЖигунов, Д. О.; Шутенко, Є. І.; Волошенко, О. С.; Мороз, А. С.
2018125560 Композиція інгредієнтів сухої борошняної сумішіХоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.
2018125561 Суха борошняна сумішХоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.
2018125876 Спосіб виробництва вівсяної плющеної крупи «Українська»Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.
2018125889 Спосіб виробництва вівсяної плющеної крупи «Новітня»Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.
2018125890 Спосіб виробництва вівсяної плющеної крупи «Традиційна»Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.
200834318 Суха борошняна суміш підвищеної харчової цінностіМоргун, В. О.; Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.
200939031 Композиція сухої борошняної суміші підвищеної харчової цінностіМоргун, В. О.; Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.
200942547 Суха борошняна суміш підвищеної харчової цінності для виробництва хлібаМоргун, В. О.; Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.
201382063 Суха борошняна сумішШутенко, Є. І.; Волошенко, О. С.; Жигунов, Д. О.; Москвіна, Н. З.
201597822 Спосіб виробництва вівсяного борошнаСоц, С. М.; Кустов, І. О.; Волошенко, О. С.
2016Аналіз чинних методів визначення основних показників якості зерна пшениціХоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.
2018Борошняні суміші з екструдованим компонентомХоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.
2021Взаємозалежність показника кількості клейковини та білка в зерні та борошніЖигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Хорегжий, Н. В.
2022Використання тесту SRC для оцінки функціональних властивостей зерна пшениціЖигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Барковська, Ю. С.; Ковальчук, А. О.
2017Дистанційне навчання – невід’ємна складова навчального процесуХоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.
2017Дослідження процесу змішування пшеничного борошна з мікроінгредієнтамиМоторна, О. О.; Хоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.
2020Дослідження режимів подрібнення пшениці в цілозерне борошноВолошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.; Донець, А. О.; Дєткова, К. С.
2018Дослідження хлібопекарських властивостей борошняних сумішейВолошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.; Дєткова, К. С.
2020Дослідження якості вівсяних крупів, представлених у роздрібній торговій мережі м. ОдесаСоц, С. М.; Хоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.; Кустов, І. О.; Донець, А. О.