Skip navigation
Home
Guide
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
For users
Regulations of the Repository
Indexing
Copyright
Form for external authors
Author ethics
Glossary
Language
русский
English
українська
Sign in:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
card-file
Browsing by Author Єгорова, А. В.
Jump to:
0-9
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ж
З
И
І
Ї
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ь
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 37
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2016
103944 Композиція інгредієнтів для виробництва варених ковбас
Поварова, Н. М.
;
Єгорова, А. В.
;
Мельник, Л. А.
2018
128356 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту
Буняк, О. В.
;
Єгорова, А. В.
;
Валевська, Л. О.
;
Євдокимова, Г. Й.
2019
132762 Спосіб збереження молока
Іванова, Л. О.
;
Єгорова, А. В.
;
Косіцина, Н. М.
2019
136219 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого продукту "Чіасан"
Валевська, Л. О.
;
Соколовська, О. Г.
;
Овсянникова, Л. К.
;
Єгорова, А. В.
;
Євдокимова, Г. Й.
;
Чумаченко, Ю. Д.
2019
136309 Спосіб приготування дієтичних страв
Іванова, Л. О.
;
Єгорова, А. В.
;
Косіцина, Н. М.
2020
142418 Композиція інгредієнтів для приготування молочного напою
Тележенко, Л. М.
;
Єгорова, А. В.
;
Баландіна, Є. О.
;
Дзюба, Н. А.
;
Степанова, В. С.
;
Олійник, М. І.
2020
142497 Сирний продукт
Іванова, Л. О.
;
Єгорова, А. В.
;
Косіцина, Н. М.
2007
24414 Спосіб виробництва варено-копчених ковбас
Віннікова, Л. Г.
;
Єгорова, А. В.
;
Поварова, Н. М.
2008
29463 Композиція інгредієнтів харчової добавки „Ековіт”
Єгорова, А. В.
;
Гулавська, О. В.
;
Віннікова, Л. Г.
;
Глушков, О. А.
2008
34398 Спосіб виробництва харчового продукту на зерновій основі
Єгорова, А. В.
2009
39686 Спосіб сушіння листових овочів
Єгорова, А. В.
;
Труфкаті, Л. В.
;
Кобєлєва, С. М.
;
Зеленська, Л. Д.
2009
40159 Спосіб визначення якості харчових продуктів
Пилипенко, Л. М.
;
Єгорова, А. В.
;
Стародуб, М. Ф.
;
Пилипенко, І. В.
2011
94421 Спосіб виробництва харчового продукту на зерновій основі
Єгорова, А. В.
2019
Використання експрес-методу для аналізу гігієнічного стану виробництва
Воловик, Т. М.
;
Єгорова, А. В.
;
Труфкаті, Л. В.
2020
Вплив електромагнітної обробки на мікробіологічні показники зерна пшениці
Станкевич, Г. М.
;
Ковра, Ю. В.
;
Єгорова, А. В.
2018
Лабораторний практикум із загальної мікробіології і вірусології
Капрельянц, Л. В.
;
Єгорова, А. В.
;
Труфкаті, Л. В.
2018
Методичне забезпечення дисциплін мікробіологічного блоку на кафедрі біохімії, мікробіології та фізіології харчування ОНАХТ
Єгорова, А. В.
;
Труфкаті, Л. В.
;
Килименчук, О. О.
2019
Методичне забезпечення мікробіологічного блоку дисциплін на кафедрі біохімії, мікробіології та фізіології харчування ОНАХТ
Єгорова, А. В.
;
Труфкаті, Л. В.
;
Килименчук, О. О.
2020
Методологічні основи інноваційного викладання дисциплін, пов’язаних з безпечністю харчування
Пилипенко, Л. М.
;
Єгорова, А. В.
2017
Методологічні особливості дистанційного модулю у курсі «Технічна мікробіологія»
Єгорова, А. В.
;
Труфкаті, Л. В.