Browsing by Author Єгорова, А. В.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 37  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016103944 Композиція інгредієнтів для виробництва варених ковбасПоварова, Н. М.; Єгорова, А. В.; Мельник, Л. А.
2018128356 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продуктуБуняк, О. В.; Єгорова, А. В.; Валевська, Л. О.; Євдокимова, Г. Й.
2019132762 Спосіб збереження молокаІванова, Л. О.; Єгорова, А. В.; Косіцина, Н. М.
2019136219 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого продукту "Чіасан"Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Овсянникова, Л. К.; Єгорова, А. В.; Євдокимова, Г. Й.; Чумаченко, Ю. Д.
2019136309 Спосіб приготування дієтичних стравІванова, Л. О.; Єгорова, А. В.; Косіцина, Н. М.
2020142418 Композиція інгредієнтів для приготування молочного напоюТележенко, Л. М.; Єгорова, А. В.; Баландіна, Є. О.; Дзюба, Н. А.; Степанова, В. С.; Олійник, М. І.
2020142497 Сирний продуктІванова, Л. О.; Єгорова, А. В.; Косіцина, Н. М.
200724414 Спосіб виробництва варено-копчених ковбасВіннікова, Л. Г.; Єгорова, А. В.; Поварова, Н. М.
200829463 Композиція інгредієнтів харчової добавки „Ековіт”Єгорова, А. В.; Гулавська, О. В.; Віннікова, Л. Г.; Глушков, О. А.
200834398 Спосіб виробництва харчового продукту на зерновій основіЄгорова, А. В.
200939686 Спосіб сушіння листових овочівЄгорова, А. В.; Труфкаті, Л. В.; Кобєлєва, С. М.; Зеленська, Л. Д.
200940159 Спосіб визначення якості харчових продуктівПилипенко, Л. М.; Єгорова, А. В.; Стародуб, М. Ф.; Пилипенко, І. В.
201194421 Спосіб виробництва харчового продукту на зерновій основіЄгорова, А. В.
2019Використання експрес-методу для аналізу гігієнічного стану виробництваВоловик, Т. М.; Єгорова, А. В.; Труфкаті, Л. В.
2020Вплив електромагнітної обробки на мікробіологічні показники зерна пшениціСтанкевич, Г. М.; Ковра, Ю. В.; Єгорова, А. В.
2018Лабораторний практикум із загальної мікробіології і вірусологіїКапрельянц, Л. В.; Єгорова, А. В.; Труфкаті, Л. В.
2018Методичне забезпечення дисциплін мікробіологічного блоку на кафедрі біохімії, мікробіології та фізіології харчування ОНАХТЄгорова, А. В.; Труфкаті, Л. В.; Килименчук, О. О.
2019Методичне забезпечення мікробіологічного блоку дисциплін на кафедрі біохімії, мікробіології та фізіології харчування ОНАХТЄгорова, А. В.; Труфкаті, Л. В.; Килименчук, О. О.
2020Методологічні основи інноваційного викладання дисциплін, пов’язаних з безпечністю харчуванняПилипенко, Л. М.; Єгорова, А. В.
2017Методологічні особливості дистанційного модулю у курсі «Технічна мікробіологія»Єгорова, А. В.; Труфкаті, Л. В.