Browsing by Author Ковальова, В. П.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 31 of 31 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Вплив ферментного препарату Фунгаміл на хлібопекарські властивості борошнаЖигунов, Д. О.; Ковальова, В. П.; Жиронкіна, Д. С.
2019Дослідження водопоглинальної здатності і кількості пошкодженого крохмалю в індивідуальних потоків борошнаЖигунов, Д. О.; Ковальова, В. П.; Ковальов, М. О.
2017Дослідження показників якості борошна з різних систем розмельного процесу на Одеському КХПКовальова, В. П.; Мороз, А. І.
2018Дослідження процесу змішування пшеничного борошна з комплексом ферментних препаратівЖигунов, Д. О.; Хоренжий, Н. В.; Ковальова, В. П.
2018Дослідження процесу змішування пшеничного борошна з технологічними добакамиХоренжий, Н. В.; Ковальова, В. П.
2018Показники якості борошна з різних систем технологічного процесуКовальова, В. П.; Мороз, А. І.
2017Порівняльна оцінка якості пшеничного борошна вищого сортуВолошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.; Ковальова, В. П.
2016Порівняльний аналіз різних методів визначення кількості і якості клейковиниЖигунов, Д. О.; Ковальова, В. П.; Мороз, А. С.
2019-11-28Розробка технології виробництва борошна із заданими показниками якостіКовальова, В. П.
2019Розробка технології виробництва борошна із заданими показниками якостіКовальова, В. П.
2017Сучасні методи оцінки хлібопекарських властивостей борошнаЖигунов, Д. О.; Ковальова, В. П.